Kantoorruimte kantorenpark

2909 LD Capelle aan den IJssel (Capelle aan den IJssel, ZH) (500x bekeken)

Omschrijving
Modern kantoorgebouw “de Triangel” beschikbaar voor de verhuur op bedrijventerrein Rivium Business Park. Het gehele kantoorgebouw omvat circa 2.434 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte waarvan momenteel circa. 2.110 m2 beschikbaar is voor nieuwe gebruikers.

=====================

Huurprijs: vanaf € 95,-- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorgebouw ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rivium Westlaan 2-8 in Capelle aan den IJssel aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

=====================

In samenspraak met de huidige huurder is de mogelijkheid aanwezig om het volledige kantoorgebouw te huren.

Actuele beschikbaarheid (BVO)

Begane grond: circa. 334 m2
1e verdieping: circa. 634 m2
2e verdieping: circa. 634 m2
3e verdieping: circa. 508 m2

De mogelijkheid is aanwezig om afwijkende metrages, vanaf circa. 334 m2, te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Indeling

Het kantoorgebouw is verdeeld over 4 verdiepingen welke zijn te bereiken vanuit een imposante entree met vide, trap en een lift. Iedere verdieping bestaat uit twee vleugels welke zijn voorzien kantoortuinen en zelfstandige kantoorruimte, keuken of pantry en betegelde toiletten.

De mogelijkheid is aanwezig om in samenspraak met de verhuurder de huidige indeling en het actuele opleveringsniveau naar wens aan te passen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren

Het kantoorgebouw beschikt over een eigen afsluitbaar parkeerterrein. Op het parkeerterrein zijn circa. 37 parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt €350,-- per jaar exclusief BTW.

Opleveringsniveau

Het kantoorgebouw wordt opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:
• 8-persoonslift;
• Systeemplafonds met geïntegreerde TL-armaturen;
• Pantryvoorziening per verdieping;
• Scheidingswanden;
• Vloerbedekking;
• Binnen zonwering;
• Kabelgoten ten behoeve van elektra-, telefoon- en databekabeling;
• Gescheiden toiletgroepen per verdieping;
• Intercominstallatie voor slagboom en entree;
• Klimaatbeheersing met viervoudige mechanische ventilatie met topkoeling;
• Buitenzonwering (deels);
• Verwarming middels radiatoren met thermostaatkranen;
• Te openen ramen.

Ligging en bereikbaarheid

“De Triangel” is gelegen op het Rivium Business Park dat bekent staat om haar diversiteit van aanwezige bedrijven en haar uitstekende bereikbaarheid vanwege de op steenworpafstand gelegen op- en afritten van de Rijksweg A16 met een aansluiting op het Rotterdamse wegennet.

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is zeer goed. De halte van de ParkShuttle bevindt zich direct voor het kantoorpand. Deze shuttle service heeft een directe verbinding naar het nabij gelegen metro- en busstation Kralingse Zoom.

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 95,-- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: In overleg
Opzegtermijn: 12 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.
Goedkeuring: Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een modern kantoorgebouw beschikbaar voor de verhuur met veel mogelijkheden! Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorgebouw? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rivium Westlaan 2 - 8 in Capelle aan den IJssel aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Capelle aan den ijssel, Rivium Westlaan
Adres:
Rivium Westlaan 2 - 8
Postcode:
2909 LD
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
95 /m²/j
Bouwjaar:
1998

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Capelle aan den IJssel
Prijs:
€ 95 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio