Kantoorruimte bedrijventerrein

2132 NG Hoofddorp (Haarlemmermeer, NH) (598x bekeken)

Omschrijving
Representatieve kantoorverdieping beschikbaar op A1-locatie aan de Kruisweg in Hoofddorp. Het gebouw bevindt zich op steenworpafstand van de op- en afritten van de Rijksweg A4 en A5 en het centrum van Hoofddorp. De beschikbare kantoorverdieping maakt onderdeel uit van een groter gebouw met kantoor- en bedrijfsruimte dat momenteel deels in gebruik is door een internationaal opererend bedrijf actief in de veiligheidsindustrie. Als gebruiker krijgt u de beschikking over de volledige 2e en een deel 1e verdieping en u kunt uiteraard gebruik maken van de algemene ruimte waaronder de entree, het trappenhuis en de lift.

============================

Metrage

Kantoorruimte 1e etage: circa. 125 m2 BVO

Kantoorruimte 2e etage: circa 225 m² BVO

Huurprijs: € 125,- per m2 per jaar excl. BTW, excl. servicekosten

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorverdieping ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kruisweg 763 in Hoofddorp aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

=============================
Indeling

De verdiepingen zijn volledig zelfstandig en bestaat uit een entree, diverse kantoor- spreekruimtes, toiletruimte, pantry en archiefruimte.

De algemene ruimte op de begane grond bestaat uit de gezamenlijke entree, een lift en vaste trapopgang naar de eerste verdieping.

Parkeren

Het gebouw beschikt over een groot eigen parkeerterrein, alwaar aan de huurders in overleg met de eigenaar gereserveerde plaatsen ter beschikking kunnen worden gesteld.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op Airport Business Park ‘De Hoek’. De op- en afritten van de A4 liggen op slechts 3 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A5.

Ook middels openbaar vervoer is het object prima bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 700 meter afstand. En het station van Hoofddorp op nog geen 10 minuten loopafstand.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2.0 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ en dienstverlenende bedrijven toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte
• Airconditioning
• Alarminstallatie + ontruimings- alarmsysteem
• Aluminium kozijnen
• Elektrische screens zonzijde
• Garderobe
• Internet- en telefonieaansluitingen
• Kabelgoten
• Mechanische ventilatie
• Pantry per verdieping
• Separate toiletruimte
• Systeemplafond met LED-inbouwverlichting
• Te openen ramen
• Vloerbedekking/tapijt
• Wandradiatoren (Centrale Verwarming)

Huurcondities

Huurprijs: € 125,- per m2 per jaar excl. BTW
Huurtermijn: Een meerjarige huurovereenkomst.
Servicekosten: Voorschot per maand gebaseerd op verbruik/gebruik
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een representatieve kantoorverdieping op een A1-locatie, met de Rijkswegen op steenworp afstand! Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorverdieping? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kruisweg 763 in Hoofddorp aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Hoofddorp, Kruisweg
Adres:
Kruisweg 763
Postcode:
2132 NG
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
125 /m²/j
Bouwjaar:
1990

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Hoofddorp
Prijs:
€ 125 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio