Bedrijfsruimte bedrijventerrein

6604 LH Wijchen (Wijchen, GL) (603x bekeken)

Omschrijving
Een nog te realiseren bedrijfsobject beschikbaar voor de verhuur op een absolute A1 - zichtlocatie op bedrijventerrein de Bijsterhuizen in Wijchen. De locatie is uitstekend bereikbaar vanwege de op steenworp afstand gelegen op- en afritten van de A50 (Emmeloord – Eindhoven) en de A73 (Arnhem – Roermond).

Het bedrijfsobject zal in samenspraak met de gebruiker worden ontwikkeld en kan zowel gebruikt worden als bedrijfsruimte en/of kantoorruimte.

=================

Huurprijs: nader overeen te komen, afhankelijk van het daadwerkelijk gebruik, opleveringsniveau en vloeroppervlakte.

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfsobject ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Bijsterhuizen in Wijchen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

=================

Algemene informatie

Vloeroppervlakte: variërend tussen de 1.500 m2 en 10.000 m2
Minimale bouwhoogte: circa. 8 meter
Maximale bouwhoogte: circa. 24 meter

Buitenterrein

Buitenterrein rondom het bedrijfsobject zal volledig verhard en omheind worden en zal voldoende ruimte bieden voor parkeergelegenheid.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie III. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling). Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau

Het bedrijfsobject zal gerealiseerd worden middels de modernste realisatiemethoden en zal casco worden opgeleverd. In samenspraak met de eigenaar is het mogelijk om het opleveringsniveau van het bedrijfsobject uit te bereiden naar de wensen van de gebruiker.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfsobject is gelegen op een absolute zichtlocatie aan het Palkerplein op een centrale locatie op bedrijventerrein “ De Bijsterhuizen “. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar diversiteit aan lokale, nationale en internationale bedrijven en een uitstekende bereikbaarheid middels de diverse uitvalswegen naar het centrum van Nijmegen, het centrum van Wijchen en de op- en afritten van zowel de A50 (Emmeloord- Eindhoven) en de A73 (Arnhem – Roermond).

Huurcondities

Huurprijs: Nader overeen te komen
Huurtermijn: In overleg
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Wijchen, Bijsterhuizen
Adres:
Bijsterhuizen 0 ong
Postcode:
6604 LH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1 /m
Bouwjaar:
2016

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Wijchen
Prijs:
€ 1 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio