Kantoorruimte kantorenpark, winkelgebied stadscent…

6538 SX Nijmegen (Nijmegen, GL) (517x bekeken)

Omschrijving
Moderne kantoorruimte beschikbaar op een zichtlocatie aan de Wijchenseweg in kantorenpark “ Brabantse Poort “. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit.

=====================

Metrages

2e verdieping: circa. 441 m2 v.v.o.
3e verdieping: circa. 441 m2 v.v.o.

Huurprijs: vanaf € 115,- per m2 per jaar exclusief BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Wijchenseweg 122 in Nijmegen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

======================

Deelverhuur

Deelverhuur is al mogelijk vanaf 158 m2 . Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Indeling

De beschikbare kantoorruimten bevinden zich op de 2e en 3e verdieping van het kantoorgebouw waar onder andere de Hypotheker is gevestigd. Via de centrale entree zijn de kantoorruimten te bereiken middels een vaste trap en lift.

Parkeren

Aan de achterzijde van het kantoorgebouw is een privé parkeerterrein aanwezig. Het parkeerterrein is afgesloten middels een slagboom welke bedienbaar is via een key-card systeem. Zolang de voorraad strekt zijn er meerdere parkeerplaatsen bij het gehuurde te betrekken. De huurprijs per parkeerplaatse bedraagt € 750,- per jaar exclusief BTW.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn dienstverlenende bedrijven toegestaan. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling).

Voorzieningen
• Airconditioning
• Garderobe
• Systeemplafond
• Inbouwverlichting
• Internet- telefonieaansluitingen
• Kabelgoten
• Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
• Te openen ramen
• Serverruimte
• Pantry
• Stucwerkwanden
• Vloerbedekking
• Ruime gemeenschappelijke entree
• Sanitaire ruimte
• Lamellen als zonwering
• CV- installatie met wandradiatoren

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw maakt deel uit van het kantorencomplex de Brabantse Poort. Het kantoorgebouw is met haar rug gelegen Winkelcentrum Dukenberg. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door haar uitstekende bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen, waaronder de N326, richting het centrum van Nijmegen en de op-en afritten van de A50 (Emmeloord – Eindhoven) en de A73 (Arnhem – Roermond).

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 115,- per m2 per jaar exclusief BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring: Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Ondanks dat deze publicatie met de groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


====================

Kortom een moderne kantoorruimte beschikbaar op een zichtlocatie aan de Wijchenseweg in kantorenpark “ Brabantse Poort “. De kantoorruimte is gelegen nabij het winkelcentrum Dukenberg en heeft een uitstekende bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Wijchenseweg 122 in Nijmegen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Nijmegen, Wijchenseweg
Adres:
Wijchenseweg 122 .
Postcode:
6538 SX
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
115 /m²/j
Bouwjaar:
1998

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 115 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio