Kantoorruimte bedrijventerrein

2171 KX Sassenheim (Teylingen, ZH) (522x bekeken)

Omschrijving
Representatieve verdiepingsvloer beschikbaar aan de Anton Philipsweg 3 A in Sassenheim. Het pand bevindt zich op bedrijventerrein de "Jagtlust" in Sassenheim. In het pand zijn verschillende gebruiksmogelijkheden beschikbaar zoals kantoorruimte, opslagruimte of atelierruimte.

Metrage

Bedrijfsruimte: circa 250 m2
Verdiepingsvloer: circa 700 m²

Huurprijzen:
Bedrijfsruimte: € 50,00 excl. BTW per m2 per jaar
Verdiepingsvloer: € 25,00 excl. BTW per m2 per jaar

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Anton Philipsweg 3A aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

De bedrijfsruimte met verdiepingsvloer heeft een professionele entree op de begane grond met de doorgang naar de 1e verdieping die momenteel in gebruik is als kantoor- vergaderruimte en opslagruimte. In samenspraak met de verhuurder zijn er echter vele mogelijkheden aanwezig om de ruimte naar de wensen van uw onderneming in te richten. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. 

Buitenterrein

Op het volledig verharde buitenterrein krijgt u de beschikking over 8 privé parkeerplaatsen. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende in de direct omgeving aanwezig. 

Voorzieningen

Bedrijfsruimte / Kantoorruimte / Opslagruimte

• Kunststofkozijnen met dubbele beglazing
• Deels betonvloer
• Deels houtenvloer
• Vrije hoogte 3 meter 
• TL- verlichting;
• Wandcontactdozen;
• Krachtstroom
• Wandradiatoren
• Internet en telefonieaansluitingen
• Brandpreventiemiddelen
• Alarminstallatie 
• Zelfstandige entree met vaste trapopgang naar de 1e verdieping
• Betegelde toiletruimte 

Ligging

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Jagtlust en wordt omringd door veel bedrijvigheid actief in de MKB- Sector. Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door een uitstekende bereikbaarheid middels de diverse uitvalswegen naar omringende dorpskernen, het centrum van Leiden en de op- en afritten van de A44 (Den Haag – Amsterdam).

Huurcondities
Huurprijs: Bedrijfsruimte: vanaf € 50,00 excl. BTW per m2 per jaar
Verdiepingsvloer: vanaf € 25,00 excl. BTW per m2 per jaar
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Koopcondities 
Vraagprijs: Op aanvraag
Aanvaarding: In overleg

Voor meer informatie kunt u de gratis informatiebrochure downloaden of direct contact opnemen met de heer G.C.M. (Richard) Spekenbrink 06-53213667. Bij geen gehoor de heer J.E.M. (Johan) Theunissen 06-19020195

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Anton Philipsweg 3 a in Sassenheim aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Sassenheim, Anton Philipsweg
Adres:
Anton Philipsweg 3 a
Postcode:
2171 KX
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
25 /m²/j

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Sassenheim
Prijs:
€ 25 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio