Te koop ca. 292 m2 horeca met woning in Heiloo

1851 NA Heiloo (Heiloo, NH) (828x bekeken)

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Te koop/te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Ruim horecapand met aangebouwd woonhuis in het centrum van Heiloo, momenteel als biljart/poolcafé ingericht.

HET ONROEREND GOED
Deze horecaruimte beslaat een oppervlakte van ca. 292 m2 op de begane grond.

De horecaruimte is voorzien van een Frans eiken houten vloer en eiken houten lambrisering. De gevelkozijnen zijn recent voor het grootste gedeelte vernieuwd en voorzien van hard houten kozijnen met isolerende beglazing met roedes. De waterborden, windveren en overige gevelbetimmeringen zijn uitgevoerd in Trespa. De daken ter plaatse van het magazijn, de garage en de keuken zijn voorzien van 9 mm dubbelwandige lichtkoepels. De achtergelegen garage is nieuw gebouwd en voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur.

De horecaruimte is in huidige opstelling ingedeeld als biljart/poolcafé met een bar met ca. 20 zitplaatsen, de bar is eveneens vervaardig uit eiken hout. In het café gedeelte zijn brandvertragende voorzieningen getroffen. Er zijn diverse biljarttafels opgesteld in de ruime horecaruimte. Er is een aparte rookruimte, keuken met spoelkeuken, een opslagruimte met koelcel, een apart magazijn alsmede nog een aparte berging aanwezig. Er is een dames en herentoilet met voorportaal. Recent is de biertankinstallatie vernieuwd.

WONING
De woning is voorzien van woonkamer, 4 slaapkamers, badkamer, keuken en kantoorruimte. De parterrevloer van de woning is voorzien van vloerverwarming.

LOCATIE
De bedrijfsruimte is gelegen aan een drukke weg nabij het centrum, op loopafstand van station Heiloo en nabij winkelcentrum Het Loo. Gratis parkeren kan langs de weg.

DETAILS
• Vraagprijs onroerend goed: € 525.000,- k.k.
• Huurprijs: € 3.200,- per maand vrij van BTW (incl. woonruimte)
• Overname: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 292 m2 op begane grond
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Centrum Heiloo
Adres:
Kennemerstraatweg 215
Postcode:
1851 NA
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
525000

Soort:
Horecapand
Plaats:
Heiloo
Prijs:
€ 525000
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio