ID:1240 Restaurant op TOP locatie in Den Haag Sche…

2586 CR Den Haag (Den Haag, ZH) (339x bekeken)

Omschrijving

VERKOCHT!!!

VERKOCHT!!!

VERKOCHT!!!

Soms kom je een locatie tegen waarbij het bloed harder door de aderen gaat stromen. De sfeer, de mogelijkheden, de omgeving, alles past bij het concept waarmee u al jaren rondloopt!

Wij bieden u aan op een TOP locatie in de populaire badplaats Scheveningen, recht tegenover het Kurhaus Hotel  een luxe en trendy restaurant dat geen vergelijking kent.

Scheveningen Bad wordt jaarlijks door vele miljoenen mensen bezocht, zowel inwoners uit Den Haag als dagjesmensen en buitenlandse toeristen.

Alles is hier mogelijk, lunch, diner, drinks, meetings, events etc. Bent u een duizendpoot en organisatietalent, die droomt van een eigen horeca onderneming , dan is dit wellicht de locatie voor u!

De zaak is in 2014 vanaf casco in zijn geheel (onder architectuur) verbouwd waarbij het interieur zich kenmerkt door luxe, comfort en stijl. De omzet in 2015 bedroeg € 1.181.000,- exclusief de BTW.

Als luxe restaurant met stijlvolle cocktailbar en semi- open keuken met uitzicht op 2 speciale doorkijk koelingen met dagvers vis- en vlees draait de zaak een zeer hoge omzet met dito rendement, maar gezien de samenstelling van de omliggende restaurants is naast het voortzetten in het huidige concept ook een Mediteraans restaurant, of Oosterse of Mediterrane keuken zeer geschikt. Ook voor een “All you can Eat” concept of Wereldkeukenrestaurant is deze locatie zeker mogelijk. Kortom voor de moderne ondernemer liggen hier voldoende (uitbreidings)mogelijkheden.

De totale oppervlakte bedraagt 607m². Dit is inclusief de overkapte serre en het grote terras, gelegen op het verkeersvrije Kurhausplein.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Robert van der Starre op 070- 330 66 87 of email naar info@vds-horeca.nl

Vanwege de gevraagde discretie, zullen wij alleen informatie verstrekken aan kandidaten die over aantoonbaar eigen vermogen beschikken. Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan het eventueel vertrekken van informatie, maakt onderdeel uit van de procedure.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen. 
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Scheveningen
Adres:
Gevers Deynootplein 129
Postcode:
2586 CR
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 11.739,61 per maand excl. servicekosten

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 11.739,61 …
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaar
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio