Winkelruimte

4101CE Culemborg (Culemborg, GL) (1397x bekeken)

Omschrijving
Fraaie winkelruimte te huur met een vloeroppervlakte van ca. 81m2 en een frontbreedte van ca. 4 meter, gelegen in het historische en bijzonder sfeervolle centrum van Culemborg.

De winkelruimte verkeert in een perfecte staat van onderhoud, gesitueerd in een karakteristiek pand direct naast de historische binnenplaats met prachtige bezienswaardigheden welke veel passanten kent. Hier zijn diverse landelijke winkelketens gevestigd waaronder: Blokker, Kruidvat, Primera, enz.

De winkelruimte heeft een prettige sfeer, oogt zeer ruimtelijk en heeft voldoende verlichting wat een enorme uitstraling zal geven aan uw product.

Culemborg, een mooie stad met ongeveer 26.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is recent opnieuw ingedeeld en geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en \'s-Hertogenbosch.

De winkelruimte wordt opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen: - luxe laminaatvloer; - gladde wand en plafond afwerking; - luxe systeemplafonds met verlichtingsarmaturen; - gas CV met design radiator; - warmtegordijn; - keuken; - toiletvoorziening.

AANVANGSHUURPRIJS De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.150,-- per maand, excl. gas, elektra en water. Geen BTW van toepassing.

BESTEMMING De winkelruimte heeft een brede bestemming en is voor meerdere doeleinden geschikt, zoals o.a. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en ondernemingen in de creatieve sector

HUURBETALING De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische overschrijving.

SERVICEKOSTEN Huurder dient de meters betreffende gas, elektra en water op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

HUURTERMIJN 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkend huurtermijn is in overleg bespreekbaar.

AANVAARDING Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden, kan snel!

ZEKERHEIDSSTELLING Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

HUURPIJSINDEXERING Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Culemborg
Adres:
Everwijnstraat 21
Postcode:
4101CE
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1150 /m
Bouwjaar:
1940

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Culemborg
Prijs:
€ 1150 /m
Meer informatie via
Pararius
020 - 47 12 111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio