Beleggingspand, Enter

7468 CG Enter (Wierden, O) (69x bekeken)

Omschrijving

Deze belegging betreft een winkelruimte van circa 328 m², gelegen in het centrum van het toeristische Enter. Het object is momenteel verhuurd aan een ondernemer die zich richt op fashion en interieur.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en is in 2017 compleet opnieuw geschilderd. Het object wordt verwarmd middels een cv-installatie en is voorzien van houten kozijnen en dubbel glas. Aan de achterzijde van het object is een uitbouw mogelijk van maximaal zes meter waardoor er nog 60 m² extra winkelruimte realiseerbaar is. 

De huurder richt zich op de 'Engelse landelijke stijl' met prachtige kleding en interieurproducten. De winkel is daarom ook in een landelijke stijl ingericht en voorzien van een prachtige houten vloer. De binnenzijde verkeert eveneens in nette staat van onderhoud.

Het object ligt midden in het onlangs gerenoveerde centrum van Enter. De plaats Enter wordt onder andere door de aanwezigheid van de zeer grote en populaire kledingzaak Roetgerink mode, het Porsche centrum Twente en haar directe ligging aan de A1 zeer goed bezocht. Verder zijn in het centrum een Albert heijn, Aldi, Kruidvat en diverse lokale retailers en horeca te vinden. Enter is eveneens populair bij Duitse Toeristen. Rondom het object is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Het object is goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A1 en de A35. Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Enter
Adres:
Dorpsstraat 85
Postcode:
7468 CG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
249500.00

K.K.

Bouwjaar:
1924

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Enter
Prijs:
€ 249500.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio