Beleggingspand, Wijchen

Wijchen (Wijchen, GL) (256x bekeken)

Omschrijving

Verhuurde winkelbelegging, gelegen op A1 winkellocatie in Wijchen, met diverse landelijke retailketens in de straat. Gelegen nabij de populaire 'Marktpromenade', een kleinschalig overdekt winkelcentrum.

De winkels worden door gehuurd door gerenommeerde ketens. Tot deze aanbieding behoren tevens de bovenwoningen en achtergelegen bedrijfsruimte. De winkels zullen worden opgeleverd in verhuurde staat, de woningen + bedrijfsruimte in onverhuurde staat.

Het pand heeft op vele punten goede toekomstpotentie: zo zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een extra verdieping, of creëren van een grotere winkelruimte in de kelder en achtergelegen bedrijfsruimte.

Het bouwjaar is ca. 1965 en is geheel gerenoveerd in 2005. Het achterste deel dateert uit 1997.

De winkels zijn beide voorzien van aparte aansluitingen voor gas, licht en water, het woongedeelte en de overige bedrijfsruimtes hebben eveneens zelfstandige aansluitingen. Het woongedeelte is voorzien van moderne cascade geschakelde Daalderop ketels, t.b.v. verwarming en warm water, met weersafhankelijke regeling. Zowel de winkels als het woongedeelte zijn aangesloten op het nieuwe glasvezel netwerk.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Wijchen
Adres:
Postcode:
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
Op aanvraag
Bouwjaar:
ca. 1965/1997,

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Wijchen
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio