VERKOCHT!!Uitstekend gelegen multifunctioneel ruim…

6267CW Cadier en Keer (Margraten, L) (947x bekeken)

Omschrijving

VERKOCHT-VERKOCHT-VERKOCHT

 

INDELING

SOUTERRAIN

Er is een ruime kelder van 8.20x3.50m. De kelder is geschikt voor opslag en provisie. Er is een koekkoek (kelderraam), de aansluitingen voor wassen en drogen en de boiler is hier geplaatst.

BEGANE GROND   
Aan de voorzijde van het pand is de entree van (momenteel) de verkoopruimte van de slagerij. Deze verkoopruimte is ca.50m² en heeft een groot raampartij aan de straat/pleinzijde. Vanuit de winkelruimte kom je in de grote achterbouw van ca. 70m².

Deze grote ruimte is onderverdeeld in werkplaats, een pantry met keukenblok, diverse koelcellen, bergkasten, een toilet en er zijn 3 grote lichtkoepels.

De vloer in de verkoopruimte is betegeld en de vloer van de werkplaats is gecoat. Er zijn enkele airco’s en er is een vetput (gelegen achter het pand). De vetput is zeker interessant voor diegene die de begane grond wil gebruiken voor horecadoeleinden.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en op het Raadhuisplein.

1E VERDIEPING  

De bovenwoning is gelegen op de 1e verdieping. De voordeur bevind zich beneden rechts van de winkel entree. Via de trap kom je in de ruime hal van het appartement.

Er is een gezellige woonkamer van 22m² met loggia van 1.20x5.10m met zicht op het plein. Naast de woonkamer (aan pleinzijde) bevind zich de keuken.

De keuken van 12m² is voorzien van een modern keukenblok in hoekopstelling met o.a. een keramische kookplaat, koelkast, vrieskast, oven, magnetron en afzuigunit.

Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, van 14m² (met muurkast), van 9m² (met muurkast) en een kamer van 8m². de slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het pand.

De ruime badkamer is voorzien van een vaste wastafel, een douche met ombouw en een toilet. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor wassen en drogen.

 

BIJZONDERHEDEN

-Uitstekend onderhouden bedrijfspand met verhuurde bovenwoning;

-Goed gesitueerd aan het gewilde Raadhuisplein hartje Cadier en Keer;

-Gratis parkeren voor de deur en op het plein;

-De begane grond en het appartement hebben ieder een eigen voordeur en huisnummer en gas- en elektra aansluiting. Het water wordt gedeeld;

-Het goed onderhouden appartement heeft een eigen hr-combiketel;

-De begane grond is geschikt voor diverse doeleinden;

-Het pand is meteen te aanvaarden.

 

  

 

 
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand, Horecapand, Kantoorruimte, Opslagruimte, Winkelruimte, Bedrijfsruimte, Overige
Ligging:
Aan het dorpsplein van Cadier en Keer bij o.a. winkels, openbaar vervoer ed.
Adres:
Raadhuisplein 9 en 9a
Postcode:
6267CW
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
€238.000,--
Bouwjaar:
1968

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Cadier en Keer
Prijs:
€238.000,--
Meer informatie via
4D Vastgoed Makelaardij & Taxatieburoheken
0653305555


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio