TK Beleggingspand (verhuurd) centrum Schagen

1741 GC Schagen (Schagen, NH) (479x bekeken)

Omschrijving

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: volledig verhuurd beleggingspand in het centrum van Schagen.

DE WINKELRUIMTE
De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van 145 m2, verdeeld over de begane grond, twee verdiepingen en een zolder. Het onroerend goed is onlangs weer verhuurd en de nieuwe huurder zal op de begane grond een lunchroom / take-away gaan realiseren. Op de eerste verdieping zal een edelsmid werkzaam zijn.

De begane grond beslaat ca 85 m2 en bestaat uit drie secties met niveauverschil, welke open met elkaar verbonden zijn. Het voorste gedeelte is het winkelgedeelte, via een lage houten trap is het hoger gelegen zitgedeelte te bereiken. Achterin was de voormalige bakkerij gevestigd.

Via een vaste trap in het zitgedeelte is de eerste verdieping van ca. 36 m2 bereikbaar. Hier is een toilet en de trap naar de tweede verdieping van ca. 20 m2. Vanuit daar gaat een vlieringtrap naar de zolder.

Het pand is o.a. voorzien van verwarming middels cv en radiatoren, afzuiging, verlichting, lichtkoepel, keuken op de begane grond, pantry en sanitaire voorziening op de eerste verdieping.

LOCATIE
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Schagen, in een druk winkelgebied nabij de Grote Kerk. In de directe omgeving zijn diverse restaurants en winkels, waaronder grotere ketens als Shoeby en Kruidvat. Wekelijks is hier een grote markt en direct voor de zaak zijn door de gehele winkelstraat parkeerplaatsen beschikbaar (blauwe zone).

DETAILS
• Vraagprijs OG: € 325.000,- k.k.
• Huuropbrengst bedrijf : € 1.900,- per maand / € 22.800,- per jaar (excl. BTW). Er is een ingroeihuur van toepassing, vraag naar de voorwaarden.
• Overname: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 145 m2

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Centrum
Adres:
Gedempte Gracht 24
Postcode:
1741 GC
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
€ 325.000,- k.k.

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Schagen
Prijs:
€ 325.000,- …
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio