Te huur/te koop winkelruimte/horecaruimte Schagen

1741 GC Schagen (Schagen, NH) (388x bekeken)

Omschrijving

Te huur/te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Winkelruimte in het centrum van Schagen.

DE WINKELRUIMTE
Deze winkelruimte, thans in gebruik als lunchroom/bakkerij, heeft een totale oppervlakte van 145 m2, verdeeld over de begane grond, twee verdiepingen en een zolder.

De begane grond beslaat ca 85 m2 en bestaat uit drie secties met niveauverschil, welke open met elkaar verbonden zijn. Het voorste gedeelte is het winkelgedeelte, via een lage houten trap is het hoger gelegen zitgedeelte te bereiken. Achterin is de bakkerij gevestigd.

Via een vaste trap in het zitgedeelte is de eerste verdieping van ca. 36 m2 bereikbaar. Hier zit het toilet voor de klanten en de trap naar de tweede verdieping van ca. 20 m2. Vanuit daar gaat een vlieringtrap naar de zolder. De verdiepingen worden gebruikt als opslag voor de winkel, thans is het geheel niet bruikbaar als woning maar dit kan na aanpassing tot de mogelijkheden behoren.

Het pand is o.a. voorzien van verwarming middels cv en radiatoren, afzuiging, verlichting, lichtkoepel, keuken op de begane grond, pantry en sanitaire voorziening op de eerste verdieping.

LOCATIE
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Schagen, in een druk winkelgebied nabij de Grote Kerk. In de directe omgeving zijn diverse restaurants en winkels, waaronder grotere ketens als Shoeby en Kruidvat. Wekelijks is hier een grote markt en direct voor de zaak zijn door de gehele winkelstraat parkeerplaatsen beschikbaar (blauwe zone).

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 1, wat de locatie geschikt maakt voor bijvoorbeeld een theehuis, lunchroom, etc. Bij vestiging van een horecabedrijf is mogelijk een bijdrage verplicht in het lokale “parkeerfonds”. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden

DETAILS
• Huurprijs: € 1.750,- excl. BTW per maand (Dit betreft een ingroeihuur, vraag naar de voorwaarden!)
• Vraagprijs OG: € 325.000,- k.k.
• Overname: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 145 m2


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl




Kenmerken
Soort:
Horecapand, Winkelruimte
Ligging:
Centrum
Adres:
Gedempte Gracht 24
Postcode:
1741 GC
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
€ 325.000,- k.k.

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Schagen
Prijs:
€ 325.000,- …
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio