Functioneel bedrijfspand te huur gelegen op de beg…

3641 SL Mijdrecht (De Ronde Venen, U) (815x bekeken)

Omschrijving

Functioneel bedrijfspand te huur gelegen op de begane grond / eerste verdieping. Als geheel te huur voor €1750,- excl. (390 m2) of gescheiden voor €950,- excl. per verdieping. (190m2 & 200m2)

Locatie:
Dit pand is gelegen op een prachtige locatie op het levendige bedrijventerrein van Mijdrecht. Het is makkelijk te bereiken en er is naast het pand voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar. Met een zeer centrale ligging tussen Amsterdam en Utrecht en op 20 km afstand van de luchthaven Schiphol is dit de ideale locatie voor uw bedrijfspand.

Navigatie:
De begane grond bestaat uit een showroom en magazijn met een totale oppervlakte van 190m2. Op de eerste verdieping is er een kantoorruimte van 200m2 beschikbaar.

Specificaties:
Via de centrale ingang komt u in de entree waarvandaan u toegang heeft tot de showroom en de trap naar de eerste verdieping. De showroom is voorzien van een parketvloer, lamellen en centrale verwarming. Aan de achterzijde van de showroom is de deur naar het magazijn gelegen. Het magazijn is voorzien van een elektrische roldeur, airco, 2 toiletten, keuken, UTP aansluiting en alarm. Via de trap in de entree komt u op de eerste verdieping. Hier bevindt zich de kantoorruimte. Deze ruimte is voorzien van een receptie, vergaderruimte, keuken, 2 toiletten, centrale verwarming, airco, UTP aansluitingen en alarm.

Prijs:
€1750,- per maand excl. btw en g/w/e voor het gehele pand. Eventueel ook per unit beschikbaar: Showroom en magazijn op de begane grond 190m2 voor €950,- per maand excl. btw en g/w/e Kantoorruimte op de eerste verdieping 200m2 voor €950,- per maand excl. btw en g/w/e
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Opslagruimte, Showroom, Bedrijfsruimte
Ligging:
Bedrijventerrein Mijdrecht
Adres:
Rendementsweg 24 p&o
Postcode:
3641 SL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1750 Euro per maand excl. of per unit €950,- excl.

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Mijdrecht
Prijs:
1750 € / mnd…
Meer informatie via
Van Oostveen Medical

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio