Bedrijfspand met verschillende mogelijkheden

6231HG Meerssen (Meerssen, L) (907x bekeken)

Omschrijving

De huurprijs bedraag 600 euro p/m, exlusief g/w/l, exclusief internet/tv, exclusief gemeentelijke belastingen. bij contracten vanaf 2 jaar zijn er kortingen mogelijk. Begane grond: Grote winkelruimte (+/- 5.00 x 10,00 ) voorzien van twee grote etalage/raampartijen aan de voorzijde. Op dit moment ingericht als kapsalon maar ook andere bestemmingen zijn mogelijk zie beneden. In overleg kan de inrichting van de kapsalon worden overgenomen of gehuurd worden. daarnaast is er nog een grote ruimte aan de achterzijde van de begane grond (ca. 3.70 x 5.60 m) met aansluitend de keuken (ca. 3.70 x 2.10 m). De keuken heeft een eenvoudige keukeninrichting met granito aanrechtblad, waar zich ook de ketel bevind. Een hal biedt toegang tot een nieuwe toiletruimte welke via de winkelruimte aan de voorzijde te bereiken is.

Op deze locatie geldt de beheersverordening Kernen met bestemming ‘Gemengd’. Ik heb voor u nagekegen welke bestemmingen op deze locatie van toepassing is,

zie onderstaande opsomming:

b.  dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;

c. maatschappelijke doeleinden, uitsluitend op de begane grond; d. kantoren, uitsluitend op de begane grond;

e. consumentverzorgende en kleinschalige ambachtelijke bedrijven, uitsluitend op de begane grond;

f. informatie en telecommunicatie doeleinden, uitsluitend op de begane grond;

 Begripsbepalingen: Dienstverlening bedrijf of instelling voor het bedrijfsmatig verrichten van economische en maatschappelijke diensten aan derden, waaronder zijn begrepen een kapperszaak, schoonheidsinstituut, fotostudio, uitzendbureau, bank, stomerij, wasserette, apotheek, reisbureau en naar de aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen, evenwel met uitzondering van een garagebedrijf, een horecabedrijf, een centrum voor fysiotherapie, een fitnesscentrum, een seksinrichting en een coffeeshop; bij de toetsing van deze regels wordt als volgt geoordeeld: een dienstverlenend bedrijf dient te passen in een woonwijk (geen baliefunctie) en aan de woonfunctie ondergeschikt te zijn. Maatschappelijke doeleinden Doeleinden ten behoeve van educatieve, sociale, religieuze, culturele, sportieve, recreatieve, verzorgende en overheidsfuncties.

Kantoren

een ruimte, of bij elkaar horende ruimten, die bedoeld zijn om voornamelijk te worden gebruikt voor administratieve werkzaamheden;

Ter verduidelijking: kantoren kunnen worden onderscheiden in kantoren met en zonder een baliefunctie.

 Ambachtelijke bedrijven

het bedrijfsmatig, geheel of overwegend door middel van handwerk vervaardigen, bewerken of herstellen en het installeren van goederen waarbij het accent niet ligt op massavervaardiging, alsook het verkopen en/of leveren, als ondergeschikte activiteit, van goederen die verband houden met het ambacht.

 Andere bedrijfsvormen zijn uitsluitend via een zienswijze bij de gemeente na te vragen.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Horecapand, Kantoorruimte, Showroom, Winkelruimte, Bedrijfsruimte, Overige
Ligging:
buurtcentrum / rij bedrijfspanden
Adres:
pastoor dominicus hexstraat 74
Postcode:
6231HG
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
600
Bouwjaar:
1954

Soort:
Horecapand
Plaats:
Meerssen
Prijs:
€ 600
Meer informatie via
kapsalon de barbier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio