Bedrijfsruimte te huur met eventueel de daarvoor l…

3781 AJ Voorthuizen (Barneveld, GL) (1722x bekeken)

Omschrijving
Zie wat er bijvoorbeeld goed samenwerkend gerealiseerd zou kunnen worden, vergelijkbaar met wat de huurders in de HAL Hoofdstraat 100, met het DMZ-Team,, er toch van gemaakt hebben. Bedrijfsruimte te huur met eventueel de daarvoor liggende  vrijstaande woning in Voorthuizen Te huur een nog te ontwikkelen bedrijfspand. Welke ondernemer voelt zich aangesproken? Zie wat er door goed samen te werken gerealiseerd kan worden van de bedrijfshal, vergelijkbaar met wat huurders in de aangrenzende HAL (hal 1 op de plattegrond) op Hoofdstraat 100, met o.a. het DMZ-Team, er van aan het maken zijn.
De hal achter deze woning is een nog te ontwikkelen project.

Voor snelle beslissers kan deze hal (Hal 2) op maat worden ingericht/gebruikt. Locatie: Op een goed bereikbare locatie gelegen woning met daarachter een bedrijfshal met eigen parkeerplaatsen. De woonruimte is compleet ingericht. De woning en hal liggen centraal in Nederland ten oosten van Amersfoort, op korte afstand van winkels, scholen, het openbaar vervoer en dichtbij uitvalswegen richting N344, A1 en A30. De A1 ligt op 2 kilometer. BEDRIJFSHAL (Hal 2 op de plattegrond) Dit is een nog  verder te ontwikkelen bedrijfsruimte met groeikansen voor ondernemers. Het terrein en de indeling bieden veel mogelijkheden. Inrichting en aankleding wordt in overleg met de huurder gerealiseerd. Informeer  rechtstreeks bij de verhuurder naar de mogelijkheden.  Tel: 06 3020 6149.

U kunt bijvoorbeeld een hal huren en vervolgens kantoorruimte in deeltijd of deelgebruik huren… DUS OOK GESCHIKT VOOR STARTENDE ONDERNEMERS Omschrijving: Bouwjaar:                          ca. 1972 Vloeroppervlak:                 ca. 350 m2 Verharding:                       aan de buitenzijde voor de hal. Huur bedrijfshal (350 m2): € 37,50/m2 kantoorruimte Borgsom:                          3 x  de maandhuur Huurperiode:                   In overleg Aanvaarding:                    in overleg Bijzonderheden bedrijfshal: Oplevering in units, leeg en bezemschoon. Verlichting, water, elektriciteit inclusief krachtstroom aanwezig. Bestemmingsplan laat bedrijven en kantoren toe. Huurder dient zelf voor de verdere noodzakelijke vergunningen te zorgen. DUS OOK GESCHIKT VOOR STARTENDE ONDERNEMERS.

Achter de hal komen mogelijk nog garageboxen. Omschrijving eventueel bij te huren woning: Bouwjaar woning:          1906 daarna meerdere keren gerenoveerd. Kamers:                            7 Slaapkamers:                    6 Woonoppervlak:             145 m2 Inhoud:                          525 m3 Perceeloppervlakte:         ca. 230 m2 exclusief de bedrijfshal Huur woning:                  €  1.595,-- exclusief g/w/e < WONING Indeling: Entree: gang/hal met toegang tot berging, doucheruimte en toilet plus fontein. Open keuken voorzien van inbouwapparatuur:  afzuigkap en gaskookplaat en ruime opbergkast. Eetkamer met opstelplaats voor koelkast met vriezer, vaatwasser, fornuis en magnetron. Ruime woonkamer met veel lichtinval, natuurstenen vloer en openhaard. Twee slaapkamers, beiden voorzien van bedden en kasten. Wasmachine bevindt zich in de bijkeuken. Boven verdieping Overloop met vier slaapkamers. Nette betegelde badkamer met bad/douche, wastafel en toilet. Bijzonderheden: De woning is voorzien van een nieuwe C.V. Eigen parkeerplaatsen bij de woning.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Opslagruimte, Showroom, Bedrijfsruimte
Ligging:
Gelegen aan doorgaande weg
Adres:
Hoofdstraat 98
Postcode:
3781 AJ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
75
Bouwjaar:
1972

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Voorthuizen
Prijs:
€ 75
Meer informatie via
Veldman Makelaardij
0316848033


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio