Bedrijfsruimte met kantoor , Centraal gelegen nabi…

7563GJ Hengelo (Hengelo, O) (1432x bekeken)

Omschrijving

Bedrijfshal (810 m²) en kantoorruimte (365 m²) met kantine,toiletgroep en keuken zowel op begane grond als op eerste verdieping , gelegen op een goede, centrale locatie, op een royaal perceel met ruime eigen parkeervoorzieningen en omheind terrein.

*Algemeen:

Het object is gebouwd in 2000 en gelegen in het havengebied van Hengelo. Een levendige locatie met doorgaand verkeer en volop bedrijven van diverse aard in de omgeving. De op- en afrit naar de A35 ligt op slechts enkele minuten afstand en het wijkwinkelgebied en het Centrum van Hengelo zijn snel te bereiken.

*Oppervlakten:

Het object betreft in totaal 1.440 m² en is als volgt globaal onderverdeeld:

Bedrijfsruimte begane grond: 810m²                         Bedrijfsruimte entresolvloer: 265m²                      Kantoorruimte begane grond: 75m²                          Kantoorruimte verdieping: 290m²

*Bereikbaarheid:

Het object is centraal gelegen ten opzichte het centrum van Hengelo, maar ook ten opzichte van de op- en de afrit naar de A35.

*Uitvoeringsniveau:

De hal is voorzien van een 1 overhead deur en 2 loopdeuren. Tevens is de helft van de hal voorzien van een entresol verdiepingsvloer (op ca. 4meter hoogte van de begane grond) voor een optimale benutting van de ruimte.

*Bestemming:

Het vigerende bestemmingsplan is genaamd Bedrijventerrein Twentekanaal en de bestemming is Bedrijventerrein Industrie, met een uitgebreide lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten.

Voorwaarden:

- Huurperiode en huurprijs in overleg;                                     - Beschikbaar per 1Januari 2017
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand
Ligging:
bedrijventerrein Twentekanaal
Adres:
binnenhavenstraat 2
Postcode:
7563GJ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
OP AANVRAAG
Bouwjaar:
2000

Soort:
Bedrijfspand
Plaats:
Hengelo
Prijs:
€ OP AANVRAA…
Meer informatie via
maatschap C&D
0653728231

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio