Kantoorruimte Industrieterrein

6827 AV Arnhem (Arnhem, GL) (1017x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Kantoorgebouw gebouwd in 1941 en volledig gerenoveerd in 2006. Bij de renovatie is het robuuste industriële karakter aan de buitenkant behouden gebleven, hetgeen in mooi contrast staat tot de 7 moderne kantoorunits aan de binnenkant.

Vloeroppervlakte:
Ca 2.800 m², waarvan nog circa 122 m² op de 2e verdieping voor verhuur beschikbaar is.

Opleveringsniveau:
De units worden turn key geleverd, uitgerust met een airco-installatie en/of databekabeling.

Ligging:
Het gebouw ligt op het (inter)nationaal georiënteerde Industriepark Kleefse Waard (IPKW) aan de rand van Arnhem. IPKW biedt werk aan circa 1500 mensen in de industrie en chemie, maar ook bij bedrijven die zich richten op techniek, research, marketing en scholing.

Bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. De rijkswegen A12, A50 en A325 zijn op korte afstand gelegen. Een bushalte bevindt zich bij de ingang van het terrein.

Parkvoorzieningen/-diensten:
Industriepark Kleefse Waard biedt een uitgebreid pakket aan voorzieningen aan haar bewoners.
Het parkmanagement verzorgt een aantal basisdiensten op het park, die de huurders standaard afnemen. Dit zijn de zogeheten on-site diensten IPKW. Hiervoor wordt een bijdrage in rekening gebracht van € 10,– per m² per jaar. Dit is een vast bedrag, dat wordt verrekend in de huurprijs. De standaard parkvoorzieningen/-diensten bestaan uit o.a. 24 / 7 bewaking- en veiligheidsservice, warmtekrachtcentrale, hoveniersdiensten- en gladheidbestrijding; horeca- en restauratieve faciliteiten.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het gebouw. Industriepark Kleefse Waard heeft geclusterde parkeervelden verspreid over het park, die naar behoefte kunnen worden uitgebouwd. De kosten bedragen € 365,– per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Daarnaast is een centrale parkeerplaats gelegen bij de hoofdingang buiten het omsloten park. Hier kan kosteloos geparkeerd worden.

Huurprijs:
€ 125,– per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW op basis van een turn-key oplevering.

Informatie / bezichtiging:
DK Makelaars
Vossenstraat 6
6811 JL Arnhem
026 – 363 84 94
info@dkmakelaars.nl
www.dkmakelaars.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Arnhem
Adres:
Westervoortsedijk 73
Postcode:
6827 AV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
125 /m²/j

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Arnhem
Prijs:
€ 125 /m²/j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio