Kantoorruimte Kantorenpark

6843 NW Arnhem (Arnhem, GL) (1005x bekeken)

Omschrijving
Zuidpoort biedt full service kantoorruimte in de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Een bruisende mix van bedrijven om te ontmoeten, inspireren, vergaderen en te ontspannen.

Easy in, van full service maatwerk kantoren (15 tot 600 m2) tot Office Sharing voor kleine ondernemingen en ZP’ers. Voor gratis flexwerken of een afspraak onderweg bent u welkom in onze Brasserie ‘Greenville Eat-in’.
Bent u op zoek naar een werkplek die geheel is aangepast aan uw individuele wensen? Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Zuidpoort staat 7 dagen per week, 24 uur per dag geheel tot uw beschikking.

Full service, door het delen van gemeenschappelijke functies worden de bijbehorende kosten gedeeld. Iedere onderneming heeft internet nodig maar dat kan via één abonnement. Ook de kosten voor vergader- en trainingsfaciliteiten worden gedeeld aangezien u die wellicht 10-15% van uw tijd zult benutten. De huur is daardoor een scherp all-in prijs en u hebt geen aanvullende kosten bovenop de maandelijkse huur. Vanaf € 175,- per maand bent u op Zuidpoort van harte welkom.

Business Support, Zuidpoort heeft een centrale ontvangst met veel meer dan alleen een receptiefunctie. Onze medewerkers zijn het aanspreekpunt voor zowel de huurders als de gasten. Daarnaast zijn er paketten beschikbaar voor aanvullende dienstverlening, zoals bijvoorbeeld schoonmaak, secretariële ondersteuning, telefoonservice of assistentie bij het organiseren van een bijeenkomst.

Het kantoorpand ligt op de hoek van de Burgemeester Matsersingel / Batavierenweg aan de Wassenaarweg met zeer goede parkeergelegenheid voor de deur, evenals het NS Station en bushalte op loopafstand.


Heeft dit uw interesse gewekt dan nodigen wij u uit de uitgebreide brochure aan te vragen of een afspraak te maken voor een bezichtiging via (026) 355 21 00.

U kunt ook direct contact opnemen met Jacco Vogelaar via 06 - 53 26 70 58.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars
Sweerts de Landasstraat 27
6814 DA ARNHEM
Telefoon (026) 355 21 00
Fax (026) 355 21 01


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Arnhem
Adres:
Wassenaarweg 40
Postcode:
6843 NW
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
175 /m

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Arnhem
Prijs:
€ 175 /m
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio