Winkelruimte

6535 ZT Nijmegen (Nijmegen, GL) (692x bekeken)

Omschrijving
Het betreft een winkelruimte gelegen in het winkelcentrum "Winkelhart Hatert" met een zeer goede passantenstroom van het winkelend publiek, op zeer goede locatie gelegentegenover de Emté Supermarkt en nabij de Lidl, Kruidvat, Bruna, Zeeman, Bakker Bart en Domino's Pizza.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte van ca. 6 meter.

Hoogte:
ca. 3,0 meter.

Vloeroppervlakte:
De winkelruimte heeft een BVO oppervlakte van ca. 151 m2.
Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Indeling:
Zie brochure (op te vragen bij Keizer Karel Bedrijfsmakelaars).

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt casco, leeg en ontruimd opgeleverd in huidige staat. Eventueel casco+ oplevering is bespreekbaar met eigenaar.
Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto's van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Betaald parkeren op het nabij gelegen parkeerterrein (gratis)

Bestemming:
Detailhandel
Voor meer informatie en inzage van het bestemmingsplan raadpleeg ons kantoor.

Huurprijs:
Afhankelijk van het opleveringsniveau:
Casco €. 2660,- per maand, exclusief BTW en excl. servicekosten.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 75 per maand te vermeerderen met BTW ten behoeve van gebouwonderhoud- en instandhouding alsmede gemeenschappelijk elektraverbruik.

Promotiebijdrage:
Huurder is een promotiebijdrage verschuldigd ter grootte van € 51,46 per maand, te vermeerderen met BTW. Huurder is verplicht lid te worden van de winkeliersvereniging.
Energielevering/servicekosten:
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalen.

Aanvaarding:
In overleg.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Hatertseweg 821
Postcode:
6535 ZT
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
2660 /m
Bouwjaar:
2006

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 2660 /m
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio