Bedrijfsruimte Stadscentrum/dorpskern, Woonomgevin…

6811 HS Arnhem (Arnhem, GL) (1249x bekeken)

Omschrijving
Complex bestaande uit 14 zelfstandige woningen alsmede kantoren, bedrijfsruimte, opslagruimte en parkeerplaatsen gelegen in het centrum. Het object is vrijwel geheel verhuurd. De jaarlijkse huurstroom bedraagt circa € 160.000,-.

Ligging:
Het complex ligt in de bruisende binnenstad van Arnhem. Op loopafstand bevinden zich diverse horeca gelegenheden, het winkelgebied en de Rijnkade. De Trans ligt aan de cityring van Arnhem waardoor de bereikbaarheid met de auto goed is. Op circa 800 meter ligt het Centraal Station van Arnhem.

De locatie ligt centraal in het gebied ‘zuidelijke binnenstad’ waar de gemeente diverse renovatie- en herstructureringsprojecten uitvoert. Projecten omvatten onder andere het herinrichten van de Markt, het herinrichten van een nieuw parkeerterrein aan de Trans en het bouwen van nieuwbouwwoningen in onder andere het Paradijs. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van de gemeente Arnhem.

Kadastrale gegevens percelen:
Gemeente Arnhem
Sectie O
Nummers 7382, 7446, 8450 en 8762
Grootte circa 2.524 m²

Bestemming:
Het object ligt op de grens van twee bestemmingsplannen:

Op basis van de partiële wijziging 1994-01 van het bestemmingsplan Eusebiusplein e.o., is de bestemming van het object gedeeltelijk ‘Gemengde bebouwing’.

Voor het overige deel geldt, op basis van informatie van ruimtelijkeplannen.nl, het bestemmingsplan Bestuurskwartier. Op basis van dit bestemmingsplan is de bestemming van het object ‘Centrum’.

Voor de gedetailleerde informatie verwijzen wij naar de bijlagen.

Omschrijving opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat. Het object is grotendeels voorzien van centrale verwarming. Vijf woningen zijn niet voorzien van centrale verwarming.

Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het object.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikel 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek.

Koopsom:
€ 1.950.000,- kosten koper.

Bezichtigingsmogelijkheid:
Op 20 juni 2016 tussen 17:30 en 20:00 is er een mogelijkheid om diverse woningen te bezichtigen.

Diverse bedrijfsruimten kunnen op 21 juni tussen 10:00 en 12:00 worden bezichtigd.

Geïnteresseerden die gebruik willen maken van de mogelijkheid om het object te bezichtigen dienen hiervoor vooraf een afspraak te maken via bedrijfsmakelaars@s-t.nl of 026 - 355 21 00.Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Arnhem
Adres:
Trans 15
Postcode:
6811 HS
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1950000 k.k.
Bouwjaar:
1950

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Arnhem
Prijs:
€ 1950000 k.…
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio