Winkelruimte Stadscentrum/dorpskern, Winkelcentrum

5431 BR Cuijk (Cuijk, NB) (571x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Het betreft een zeer representatieve casco-plus winkelruimte gelegen op goede aanlooplocatie met pantry, toilet en magazijn/dagverblijf en laad/los ruimte aan de achterzijde.
De winkelruimte maakt deel uit van het in 1999 opgeleverde winkelcentrum met 8.000 m² winkelruimte, 1.000 m² horecaruimte.

Ligging:
De winkelruimte, gelegen op een aanlooplocatie in het winkelcentrum "de Maasburg".
Gelegen nabij de Rabobank, Durlinger schoenen, Primera, Pearl en andere gebruikers van het winkelcentrum zoals grotere winkelketens als Emté, Hema, Action.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte aan de voorzijde van ca. 6 meter.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 290 m² vvo winkelruimte inclusief additionele ruimte, de oppervlakte van de winkel is als volgt opgedeeld;

Ca. 205 m² vvo winkelruimte en ca. 85 m² vvo additionele/opslag ruimte op de begane grond.

Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Indeling:
Entree, geanodiseerd aluminium pui voorzien van isolerende beglazing, winkelruimte, magazijn met toilet met fontein, meterkast, pantry met close-in boiler en twee achteringangen met enkele deuren voor laden en lossen.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt leeg en ontruimd opgeleverd voorzien van;
- Systeemplafond met inbouwarmaturen
- Luchtgordijn
- Warmte ventilator
- Gladde cement dekvloer;
- CV ketel met radiatoren;
- Pantry met close-in boiler;
- Toiletvoorziening;
- Brandmeldinstallatie;
- Brandpreventiemiddelen.

Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto's van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Er bevinden zich ruim voldoende onbetaalde parkeerplaatsen op openbaar terrein en tevens een ondergrondse parkeergarage met 350 plaatsen waar de eerste 2 uur gratis geparkeerd kan worden.

Bestemming:
De vigerende bestemming van het object betreft detailhandel en beperkte zakelijke dienstverlening. Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Servicekosten:
Servicekosten: € 140,00 per maand excl. BTW.

Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per drie maanden te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalen.

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Cuijk
Adres:
Maasburg 38
Postcode:
5431 BR
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Op aanvraag /m
Bouwjaar:
1999

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Cuijk
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio