Kantoorruimte Aan vaarwater, Stadscentrum/dorpsker…

6511 XH Nijmegen (Nijmegen, GL) (1062x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Het betreft een kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van een representatief monumentaal pand in de binnenstad van Nijmegen.

De karakteristieke verdieping beschikt over een fraai uitzicht over de Waal en uiterwaarden en beschikt over gescheiden toiletvoorzieningen. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van de douche op de tweede verdieping.

Op de begane grond kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke receptie(balie), kantine, vergaderruimte en pantry voorzien van inbouwapparatuur.

Er is voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling) aan de overzijde van het object en gratis parkeergelegenheid op ca. 5 minuten loopafstand aan de Waalhaven.

Ligging / bereikbaarheid:
Het object ligt in het centrum van Nijmegen bij de Waalkade met goede bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer op loopafstand. Het object heeft de beschikking over voldoende parkeerplaatsen (tegen betaling) aan voorzijde van het bedrijfspand.

Vloeroppervlakte:
Kantoorruimte: ca. 91,0 m² v.v.o.
Gemeenschappelijke entree: ca. 20,0 m² v.v.o.
Begane grond (gemeenschappelijk) ca. 67,5 m² v.v.o.

*Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd inclusief de aanwezige voorzieningen. Gemeubileerde verhuur is bespreekbaar.

Parkeren:
Voldoende (betaald) parkeerplaatsen voor de deur.

Huurprijs:
€ 15.500,-- per jaar, exclusief BTW.

Servicekosten:
€ 373,95,-- per maand, exclusief BTW.
De servicekosten bestaan uit gemeentelijke heffingen, schoonmaak,
gas/water/elektra en zijn inclusief administratiekosten.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs en servicekosten te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW gesteld te worden.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Oude Haven 102
Postcode:
6511 XH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
15500 /j

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 15500 /j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio