Kantoorruimte

6512 EZ Nijmegen (Nijmegen, GL) (1208x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Instapklare representatieve kantoorruimte van totaal ca. 60 m2, inclusief aandeel algemene ruimten, gelegen op terrein van de voormalige Dobbelmanfabriek op loopafstand van het NS Centraal Station van Nijmegen. Het object is gelegen in de wijk Bottendaal, centraal in Nijmegen. Overal in de wijk Bottendaal zit kleinschalige bedrijvigheid. Naast veel zakelijke dienstverleners, winkels en cafés, zijn er ook veel bedrijven in de sociale sectoren te vinden.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: ca. 60 m2 v.v.o.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte (ca. 42 m2) wordt volledig instapklaar opgeleverd, inclusief:
- alarmsysteem.
- duurzaam energiearm verwarming/koelsysteem.
- flexibele aansluitpunten voor telefonie, data en elektra.
- Tevens behoort tot het gehuurde een tweetal gemeenschappelijke vergaderruimten, moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en gescheiden toiletvoorziening.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling) in directe omgeving beschikbaar.

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan betreft: "Nijmegen Bottendaal Galgenveld" met bestemming "Gemengd", derhalve geschikt voor: Wonen, kantoren, dienstverlening, bedrijven en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan indien wordt voldaan aan de Wet geluidhinder en maatschappelijke voorzieningen niet zijn toegestaan binnen de gebiedsaanduiding veiligheidszone-vervoer gevaarlijke stoffen.

Huurprijs:
€ 800,-- per maand, exclusief BTW

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 236,-- exclusief BTW per maand.
Bestaande uit o.a.: alarm, gas, water en licht, catering, schoonmaak, rioolrechten en bijdrage VVE.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs en eventuele servicekosten te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief eventuele servicekosten en BTW gesteld te worden.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Castellastraat 84
Postcode:
6512 EZ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
800 /m
Bouwjaar:
2008

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 800 /m
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio