Kantoorruimte

6561 XJ Groesbeek (Groesbeek, GL) (1170x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Representatieve instapklare kantoor- (praktijk)/ winkelruimte van ca. 115 m² gelegen aan de Stekkenberg de Groesbeek.

Ligging:
De Stekkenberg was tot de aanleg van de Nieuweweg in 1922 de belangrijkste verbinding tussen Nijmegen en Groesbeek. De oorspronkelijke vloeiende aansluiting op de Burgemeester Ottenhoffstraat is eind jaren 70 omgezet naar een T-aansluiting. De sfeer wordt bepaald door veelal lage vooroorlogse woningen die over het algemeen in een nette lijn naast elkaar staan. Slechts op enkele punten verspringen de woningen wat ten opzichte van elkaar.
Het wegprofiel bestaat uit een rijbaan met aan weerszijde een trottoir het parkeren vindt op informele wijze plaats op de rijbaan. Op de weg zijn diverse snelheidsremmende maatregelen getroffen.

Vloeroppervlakte:
ca. 115 m2 v.v.o.

Indeling:
Zie plattegrondtekening. (niet op schaal)

Opleveringsniveau:
In huidige staat voorzien van aanwezige voorzieningen.
Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto's van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheden op de rijbaan.

Bestemming:
De vigerende bestemming van het object betreft: 'Bedrijfsdoeleinden B2'.
Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 9.540,-- per jaar vrij van BTW.

Servicekosten:
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Groesbeek
Adres:
Stekkenberg 4
Postcode:
6561 XJ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
795 /m

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Groesbeek
Prijs:
€ 795 /m
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio