Bedrijfsruimte Bedrijventerrein, Industrieterrein,…

6603 BN Wijchen (Wijchen, GL) (1194x bekeken)

Omschrijving
MULTIFUNCTIONELE NO-NONSENSE BEDRIJFSRUIMTE GESCHIKT VOOR DIVERS GEBRUIK. HET PAND IS AF TE STEMMEN OP DE SPECIFIEKE GEBRUIKERSWENSEN VAN DE HUURDER.


Algemeen:
Multifunctionele bedrijfsunits geschikt voor logistiek, opslag, productie en groothandelsfunctie. De bedrijfsruimten hebben een hoogte van circa 6,30 meter tot onderzijde van het dak en beschikken per unit over ten minste een elektrisch bedienbare en geïsoleerde industriedeur op maaiveldniveau. Optioneel kan een laad- en loskuil worden gerealiseerd ten behoeve van laden en lossen op perronhoogte. Hiervoor is door de gemeente reeds een vergunning verstrekt.

Het totale terrein waartoe deze bedrijfsunit behoort beslaat een oppervlakte van 14.410 m2. Desgewenst is een deel van dit terrein exclusief aan de te huren bedrijfsunit toe te kennen ten behoeve van buitenopslag. Op het terrein is een ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar. De unit is flexibel van opzet en kan geheel naar wens van de gebruiker worden opgeleverd.


Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen door de nabijheid van de
N326, de A50 en de A73, met goede verbindingen richting Venlo, Arnhem en
het Duitse achterland.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens goed. Op nog geen 5 minuten loopafstand van de locatie is een bushalte aanwezig. Centraal Station Wijchen en Nijmegen evenals busstation Nijmegen- Dukenburg zijn op geringe afstand en snel bereikbaar door de aanwezige busverbinding.

Vloeroppervlakte:
Bedrijfsruimte E : 858 m² v.v.o
Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
HET PAND AFSTEMMEN OP DE SPECIFIEKE GEBRUIKERSWENSEN VAN DE HUURDER.
De verhuurder heeft de kennis en expertise in huis om het pand af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder. Wij vinden het belangrijk dat het bedrijfspand het afwerkingsniveau krijgt dat bij u, de gebruiker, past. We denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen die dit gebouw u kan bieden.

Parkeren:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming:
Op aanvraag.

Huurprijs:
Bedrijfsruimte E : € 34.320,-
Alle genoemde bedragen zijn per jaar en exclusief BTW.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
ca. € 2,50 per m² per jaar ten behoeve van onderhoud en beheerskosten gemeenschappelijke delen zoals het buitenterrein, dak, poorten en buitenriolering.

Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs en servicekosten te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per kwartaal te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Wijchen
Adres:
Nieuweweg 279
Postcode:
6603 BN
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
34320 /j

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Wijchen
Prijs:
€ 34320 /j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio