Bouwgrond

6546 AS Nijmegen (Nijmegen, GL) (921x bekeken)

Omschrijving
Adres:
Bijsterhuizen 1110 te Nijmegen.

Algemeen:
Het betreft een perceel grond van 10.848 m². Het perceel is gelegen op een zeer goede zichtlocatie in het Nijmeegse deel van Bijsterhuizen en biedt ruimte voor ca. 7.000 m² b.v.o. bebouwing.

Het perceel grond is direct aan de doorgaande weg de A326 (Nijmegen-Wijchen), aan de rand van de centrale rotonde gesitueerd. De oprit van de Rijksweg A73 (Nijmegen-Venlo) is tevens nabij gelegen.

Naast de verkoop van dit perceel grond behoort tevens verhuur tot de mogelijkheden in combinatie met een nieuw te realiseren bedrijfspand. Dit is nader overeen te komen met de eindgebruiker.

Informatie Bedrijventerrein Bijsterhuizen:
Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de secotren industrie, handel en logistiek reeds op het terrein gevestigd, waaronder TDG, TNT Logistics en diverse lokale partijen. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen is een actieve ondernemingsvereniging, waardoor de belangen van de diverse bedrijven optimaal worden behartigd, het werkklimaat zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en de beveiliging op een goed niveau is. Architectonisch wordt de kwaliteit van de omgeving bewaakt, met name voor zichtlocaties als de onderhavige, en dient een onafhankelijke ABC-commissie toestemming te geven voor het uiterlijk van het te realiseren object.

Kadastraal:
Gemeente: Neerbosch
Sectie: L
Nummer: 302
Groot: 1 hectare 8 are en 48 centiare


Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan "Bedrijventerrein groot Bijsterhuizen deelgebied Nijmegen" en geeft aan "Bedrijfsdoeleinden I" en is derhalve bestemd voor bedrijven en de bijbehorende parkeervoorzieningen.

Uitgezonderd zijn:
- Garagebedrijven, met uitzondering van truckservicebedrijven als bedoeld in Hoofdstuk I, lid B sub 11 van de voorschriften;
- Detailhandelsbedrijven.

Vraagprijs:
€ 160,-- per m² v.o.n. exclusief BTW.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele huur-/kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.


Kenmerken
Soort:
Overige
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Bijsterhuizen 1110
Postcode:
6546 AS
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
160 v.o.n.

Soort:
Overige
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 160 v.o.n.
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio