Bouwgrond

6604 Wijchen (Wijchen, GL) (1507x bekeken)

Omschrijving
Adres:
Bijsterhuizen 40e straat te Wijchen.

Algemeen:
Het betreffen twee percelen grond van totaal ca. 45.000 m². De percelen zijn gelegen op een zeer goed zichtlocatie in het Wijchense deel van Bijsterhuizen en biedt ruimte voor ca. 30.000 m² b.v.o. bebouwing.

Ontwikkelingscombinatie Bijsterhuizen is eigenaar van twee percelen op het bedrijventerrein Bijsterhuizen te Wijchen. Op deze locatie kan een logistiek gebouw op maat voor u worden gebouwd. Of u nu 2.000 m² of 28.000 m² nodig heeft, het is mogelijk op deze locaties.

De percelen zijn direct gelegen aan de doorgaande weg de A326 (Nijmegen-Wijchen), nabij de oprit van de Rijksweg A73 (Nijmegen-Venlo). Het industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen A73, A50 en A15, zijn op korte afstand gelegen, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Eigenaar denkt als partner graag met u mee, van het begin tot het einde. Altijd passend bij uw wensen en vragen. Betrokken bij het gehele proces!

Doordat de eigenaar alle disciplines in huis heeft van ontwikkelen, bouwen en beheer kunnen zij een totaalconcept aanbieden en kunnen zij een volledig sleutelklaar plan aanbieden voor deze kavels.

Naast de verkoop van dit perceel grond behoort tevens verhuur tot de mogelijkheden in combinatie met een nieuw te realiseren bedrijfspand. Dit is nader overeen te komen met de eindgebruiker.

Informatie Bedrijventerrein Bijsterhuizen:
Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het terrein gevestigd, waaronder TDG, TNT Logistics en diverse lokale partijen. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen is een actieve ondernemingsvereniging, waardoor de belangen van de diverse bedrijven optimaal worden behartigd, het werkklimaat zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en de beveiliging op een goed niveau is. Architectonisch wordt de kwaliteit van de omgeving bewaakt, met name voor zichtlocaties als de onderhavige, en dient een onafhankelijke ABC-commissie toestemming te geven voor het uiterlijk van het te realiseren object.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan "Bedrijventerrein groot Bijsterhuizen deelgebied Nijmegen" en geeft aan "Bedrijfsdoeleinden I" en is derhalve bestemd voor bedrijven en de bijbehorende parkeervoorzieningen.

Uitgezonderd zijn:
- Garagebedrijven, met uitzondering van truckservicebedrijven als bedoeld in Hoofdstuk I, lid B sub 11 van de voorschriften;
- Detailhandelsbedrijven.

Vraagprijs:
Op aanvraag

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele huur-/kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.


Kenmerken
Soort:
Overige
Ligging:
Wijchen
Adres:
Bijsterhuizen 0
Postcode:
6604
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
Op aanvraag v.o.n.

Soort:
Overige
Plaats:
Wijchen
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio