Kantoorruimte

6546 BB Nijmegen (Nijmegen, GL) (1048x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Instapklare turn-key kantoorruimte verdeeld over twee lagen voorzien van pantry en toiletvoorziening gelegen op kantorenpark Kerkenbos te Nijmegen.

Ligging/ bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend door de directe ligging aan diverse uitvalswegen zoals de A73 Venlo/ Boxmeer, de A50 's-Hertogenbosch en de A15 Tiel/Rotterdam/Arnhem. Het object ligt op loopafstand van stadsdeelcentrum Dukenburg, de woonboulevard en het bus- en treinstation.

Vloeroppervlakte:
Begane grond ca. 62 m² v.v.o
Eerste verdieping ca. 58 m² v.v.o
Totaal ca. 120 m² v.v.o.

Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in de huidige staat (turn-key) opgeleverd.

Parkeren:
Ca. 2 parkeerplaatsen op voorgelegen terrein.

Huurprijs:
€ 850,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Voorschot servicekosten:
€ 6,60 per m²/per jaar exclusief BTW verschuldigd is voor de navolgende zaken:
- de assurantiepremie ten behoeve van een evenredig deel voor de glasverzekering(met een eigen risico van
€ 250,-)
- onderhoud buitenverlichting, lift en onderhoud buiten camerasysteem;
- reinigen van glas aan de buitenzijde en de buiten pui, minimaal 3 maal per jaar;
- periodiek reinigen en onderhouden van het buitenterrein;
- onderhoud van beplantingen en groenstroken etc.
- onderhoud/ service C.V.-installatie en natte groepen, 1 maal per jaar door een gecertificeerd bedrijf;
- controle van het terrein door een erkend bewakingsbedrijf (Securitas) op werkdagen, na werktijd inclusief sluitingscontroleronde en in de weekeinden wisselend;
- schade c.q. vernielingen aan binnen- en buitenzijde van het gehuurde welke door handelen van: huurder, werknemers van huurder of andere door huurder ingeschakelde personen, zijn veroorzaakt komen geheel voor rekening van huurder, inclusief schade c.q. vernielingen aan en in het gehuurde door vandalisme en inbraak.
- het verstrekken, controleren en onderhouden (1x per jaar) van brandpreventievoorzieningen, volgens voorschriften Gemeente Nijmegen afdeling Bouw en Woningtoezicht, bestaand uit brandhaspel en brand signaleringsysteem.
- indien het vaste bedrag van de vergoeding voor leveringen en diensten wordt overschreden, zal via accountant van verhuurder een overzicht van kosten worden gepresenteerd;
- de op de voren omschreven diensten en/of voorzieningen drukkende beheer- en administratiekosten, zijnde 5% van de bovengenoemde kosten, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting;

De leverantie van gas, water en elektra gebeurd op basis van een voorschot bedrag. Indien de verrekening daartoe aanleiding geeft, kan het voorschot worden aangepast aan het daadwerkelijk verbruik. Het huidige voorschot is gesteld op € 25,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW gesteld te worden.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoren in de zin van artikel 7:230 BW.

Aanvaarding:
Direct mogelijk.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Kerkenbos 1079
Postcode:
6546 BB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
850 /m

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 850 /m
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio