Winkelruimte

6511 LE Nijmegen (Nijmegen, GL) (1153x bekeken)

Omschrijving
Ziekerstraat 49A - NIJMEGEN

In verband met verhuizing van de huidige huurder CZ Ziekenfonds komt binnenkort dit prachtige winkelpand beschikbaar voor een nieuwe gebruiker. Strategisch gelegen binnen een voor veel bezoekers favoriet 'wandel-achtje' Broerstraat-Ziekerstraat-Marikenstraat-Burchtstraat-Moenenstraat met een groot vloeroppervlak en een fraaie frontbreedte van ca. 7 meter. De winkelstand kenmerkt zich als A2-lokatie, waarbij de uitgang van de Molenpoortpassage tegenover deze winkelruimte aanwezig is; een locatie waar u gezien wordt en gezien mag worden!

In totaal ca. 335 m² VVO op de begane grond. Voorzien van toilet, pantry en recent vernieuwde pui. De huidige gebruiker kan indien gewenst een volledig pakket aan voorzieningen achterlaten in het pand, waaronder een vaste balie, diverse installaties, systeemplafonds, vloerbedekking, maar een casco-opleveringsniveau waarin een huurder zijn eigen uitstraling en identiteit in het pand kan aanbrengen is tevens mogelijk. Het winkelpand beschikt voor het overige over volledig eigen voorzieningen ten aanzien van nutsvoorzieningen, telefonie e.d.

Huurovereenkomst conform laatste ROZ-model winkelruimte, huurtermijn in overleg, waarborgsom/bankgarantie 3 maanden huurbetalingsverplichting inclusief BTW.

Huurprijs: € 79.000,- per jaar exclusief BTW
Aanvaarding: in overleg


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Ziekerstraat 49
Postcode:
6511 LE
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
79000 /j

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 79000 /j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio