Winkelruimte

6511 EM Nijmegen (Nijmegen, GL) (1349x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Het betreft een winkelruimte bestaande uit begane grond en souterrain voorzien van opslagruimte, douche en een tweetal toiletvoorzieningen gelegen aan de Bloemerstraat, op gunstige locatie ten hoogte van het vernieuwde Plein 1944. Het winkelpand is gelegen op loopafstand van het Centraal Station van Nijmegen en in nabijheid van busstation, winkels, restaurants en met parkeergelegenheid (tegen betaling) voor het pand.

Ligging:
Het object ligt op steenworp afstand van het Centraal Station Nijmegen en is goed bereikbaar met de auto en bus. Er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Door ontwikkeling van de gemeente Nijmegen met Plein 1944 zal met name dit gedeelte van de Bloemerstraat profiteren in de zin van nog betere aanloop en mooiere uitstraling. De komt van Primark, Zara, Only, Backwerk, MS Mode en vele andere heeft ervoor gezorgd dat het Plein 1944 weer allure heeft gekregen.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte van ca. 5,5 meter.

Vloeroppervlakte:
Begane grond : ca. 55 m² v.v.o.
Souterrain : ca. 61 m² v.v.o.
Totaal : ca. 116 m² v.v.o.

Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.


Indeling:
Entree, winkelruimte, douche, toilet en opslagruimte. Tevens een souterrain te gebruiken als opslagruimte/ bergruimte voorzien van toilet.


Opleveringsniveau:
In huidige staat voorzien van aanwezige voorzieningen waaronder rolluik, airco, douche, toiletvoorzieningen, C.V. met radiatoren, boiler, ventilator bij deur en hekwerk voor de deur.

Parkeren:
Er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Bestemming:
De beheers verordening "Nijmegen Centrum - Binnenstad" geeft aan "Gemengd-3", met een functieaanduiding specifieke vorm van dienstverlening-50%, en de aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Cultuur en ontspanning, detailhandel en wonen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
- Bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 of 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten;
- Ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van 'dienstverlening-50%' is tevens dienstverlening toegestaan tot maximaal 50% van de totale oppervlakte van de begane grond van de panden binnen deze aanduiding;
- Ondersteunende horeca.
Voor meer informatie en inzage van het bestemmingsplan raadpleeg ons
kantoor.

Huurprijs:
€ 850,- per maand vrij van BTW.

Energielevering/servicekosten:
Huurder sluit een contract op naam voor de levering van gas, water en elektra in het gehuurde bij een energieleverancier.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.


Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het winkelpand. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Bloemerstraat 80
Postcode:
6511 EM
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
850 /m

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 850 /m
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio