Bedrijfsruimte Bedrijventerrein, Kantorenpark

6812 AR Arnhem (Arnhem, GL) (1937x bekeken)

Omschrijving
Adres:
Utrechtseweg 310 te Arnhem - gebouw B19.

Algemeen:
Arnhems Buiten is een voormalig landgoed, prachtig gelegen op de grens van stuwwal en rivier, waarop met respect voor historie en natuur een kantorenpark is aangelegd dat uniek is in Nederland. Het park is van een uitzonderlijke schoonheid vol monumenten, kunst, zeldzame bomen en gazons en biedt een fantastische (werk-)omgeving voor huurders en bezoekers.

Arnhems Buiten is niet zomaar een verzameling bedrijven, het is een platform. Dit betekent dat Arnhems Buiten de organisaties die gevestigd zijn op het energy business park ondersteunen in hun groei, dat ze kennisuitwisseling faciliteren en regisseren en dat ze actief op zoek gaan naar partijen die de profilering van het park als centrum van energie verder kunnen versterken.

Gebouw B19 is gebouwd in 1956 en is destijds speciaal gemaakt als Kortsluitlaboratoriuml/beproevingstation voor transformatoren en schakelaars. De bedrijfshal is half open in de lucht. Het gebouw bestaat globaal uit drie wanden en een afdak. De draagstructuur is van beton. De wanden bestaan uit metselwerk en hebben drie ronde openingen aan de voorzijde. Het platte dak is van beton en gedekt met bitumineuze dakbedekking. Onder het gebouw zit een diepe kelder (met stalen trappen) die met een gang in verbinding staat met gebouw B16.

Ligging:
Arnhems Buiten, het voormalige KEMA terrein, is van ongekende schoonheid. Beschut gelegen te midden van eeuwenoude bomen, park en natuur, maar toch op niet meer dan 6 minuten van NS Station Arnhem of Oosterbeek.

Gebouw B19 is gelegen op deelgebied Den Brink.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de belangrijkste aanrijroute tussen Oosterbeek en Arnhem. Het object ligt op enkele autominuten rijden van de A325, N224 en N225 en de A12/A50.

Vanaf het Centraal Station vertrekt elke 10 minuten een bus die stopt bij de hoofdingang van Arnhems Buiten: lijn 1 (richting Oosterbeek) en lijn 51 (richting Wageningen) van busmaatschappij Connexxion lijn 52 (richting Ede/Wageningen) van busonderneming Veolia.

Oppervlakte:
Het totale oppervlakte van het object bedraagt 814 m² b.v.o. verdeeld over de begane grond, verdieping -1 en verdieping -2.

Indeling:
Zie voor meer informatie de plattegrondtekeningen in de digitale projectinformatie.

Opleveringsniveau:
Het perceel, met opstallen, wordt geleverd in de huidige staat, vrij van huur en gebruik.

Kadastrale gegevens:
Het perceel dient nog kadastraal te worden gesplitst.

Koopsom:
Op aanvraag.

Parkmanagementkosten en nutsleveranciers:
Zie de digitale projectinformatie.


Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan is "Arnhems Buiten", de bestemming "Gemengd”. Bijgevoegd zijn de bestemmingsplankaart en de omschrijving .

Monumentale status:
Gebouw B19 is aangewezen als Rijksmonument.

Bijzonderheden:
Zie de digitale projectinformatie voor meer informatie over het gebouw.

Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Arnhem
Adres:
Utrechtseweg 310
Postcode:
6812 AR
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
109000 k.k.
Bouwjaar:
1956

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Arnhem
Prijs:
€ 109000 k.k…
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio