Kantoorruimte Bedrijventerrein

6546 BC Nijmegen (Nijmegen, GL) (1193x bekeken)

Omschrijving
Op bedrijventerrein Kerkenbos te Nijmegen gelegen, voor verhuur beschikbare kantoor en opslagruimte. Het betreft een bedrijfspand met kantoorruimte gelegen op zicht locatie. Bedrijventerrein Kerkenbos is onlangs grondig verbouwd en gerestyled met als resultaat een nieuw en fris uiterlijk. Op dit kantorenpark zijn verschillende representatieve en toon aangevende bedrijven gehuisvest zoals: BDO Accountants, Kion en Velba.

Ligging:
Kantorenpark Kerkenbos ligt nabij de Brabantse Poort alsmede NS- Station Dukenburg. Op loopafstand is Nijmeegs grootste overdekte winkelcentrum, Winkelcentrum Dukenburg, gelegen. Een pre voor u en uw personeel.

Voor verhuur beschikbaar:
Kerkenbos 1111-1 1e verdieping 25m²
Kerkenbos 1111-2 1e verdieping 50m²
Kerkenbos 1111-3 1e verdieping 100m²

Voorzieningen:
-Voldoende parkeerplekken
-Glasvezelverbinding
-Mechanische luchtverversing
-Warmte werend glas
-Toiletgroepen

Bereikbaarheid:
Per auto
Het kantorenpark is uitstekend bereikbaar via A73 (Venlo/Boxmeer/Köln), via N326/A326 en A50 ('s-Hertogenbosch/Apeldoorn/Arnhem), daardoor is er een goede verbinding met het Ruhrgebied en de Randstad.

Per OV
Op circa 5 minuten loopafstand bevindt zich treinstation Dukenburg alsmede een cluster van busverbindingen, beide met een rechtstreekse aansluiting op het Centraal Station van Nijmegen.

Parkeren:
Aan voorzijde is voldoende parkeervoorziening

Huurtermijn:
In overleg

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde BTW gesteld te worden.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.

Huurovereenkomst:
De meest recente versie van de Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zijnde het standaardmodel van De Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Onroerend Goed (NVM), met bijbehorende Algemene Bepalingen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Kerkenbos 1111
Postcode:
6546 BC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
75 /m
Bouwjaar:
2002

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 75 /m
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio