Winkelruimte Stadscentrum/dorpskern, Stadskern, Wo…

6561 CA Groesbeek (Groesbeek, GL) (884x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Het betreft een winkelpand van ca. 400 m2 v.v.o. gelegen op goede stand aan de Dorpsstraat te Groesbeek.

Ligging:
Het dorp Groesbeek is gelegen op een prachtige locatie in het Rijk van Nijmegen. Het mooie glooiende landschap is voor Nederlandse begrippen zeer bijzonder. De landelijk bekende Zevenheuvelen route komt midden door Groesbeek en trekt veel wandelaars en fietsers. Diverse evenementen en attracties, hotels en campings zijn jaarlijks goed voor grote aantallen toeristen.
Behalve een bijzonder mooi dorp is Groesbeek ook behoorlijk ondernemend. Het is een dorp dat alles te bieden heeft: een ruim winkelaanbod, diverse scholen, uitgaansgelegenheden, moderne voorzieningen, maar ook een rijk verenigingsleven
met verschillende culturele, historische en recreatieve bezienswaardigheden en attracties. Wandelevenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, de Zevenheuvelenloop en de Zwitserloot Dakrun zorgen ervoor dat vele binnen- en buitenlandse gasten jaarlijks naar Groesbeek afreizen.
De Dorpsstraat is centraal gelegen in het centrum van Groesbeek en is goed bereikbaar per auto en/of openbaar vervoer. De winkel ligt op een steenworp afstand van het nieuwe woon/winkelcomplex Bellevue de eerste winkelpanden zijn verhuurd aan Albert Heijn, Etos, De Kaasspecialist, Eye Wish opticiens, Zeeman en Primera.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte aan de voorzijde van ca. 8 meter.

Vloeroppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt: ca. 400 m² v.v.o.
* Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden alsmede inmeting op locatie, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Indeling:
Zie plattegrondtekening.

Opleveringsniveau:
Het object zal in de huidige staat, worden opgeleverd.
Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto's van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Bestemming:
Bij de gemeente Groesbeek valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan "Centrum Groesbeek Dorp" dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van d.d. 19-08-2009. Op grond van artikel 12 van de planvoorschriften is de bestemming van het object: Centrumdoeleinden.
De voor Centrumdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Horeca
- Detailhandel
- Dienstverlening
- Kantoren
- Wonen
Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 65.000,- per jaar, exclusief BTW en servicekosten.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Groesbeek
Adres:
Dorpsstraat 41
Postcode:
6561 CA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
65000 /j
Bouwjaar:
1920

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Groesbeek
Prijs:
€ 65000 /j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio