Kantoorruimte

6523 RN Nijmegen (Nijmegen, GL) (1024x bekeken)

Omschrijving
Jouw kantoor in een kazerne?
Color Business Center Nijmegen is een uniek gebouw: de Krayenhoff Kazerne. Wat nu kantoor is, werd in 1905 gebouwd in neo-renaissance stijl en diende als kazerne. Een voormalig militair bolwerk is inmiddels uitgegroeid tot een creatief bolwerk.
De Krayenhoff Kazerne is de perfecte vestigingsplaats voor mensen met een creatief beroep. Hier bieden we kantoorruimte aan ondernemingen in reclame en internet, architectuur, kunst en cultuur.
Het restaurant met terras is een inspirerende ontmoetingsplek voor iedereen die een kantoor of be-drijfsruimte huurt in de Krayenhoff.

Waarom?
Vanaf € 420 per maand kun je al een kantoorruimte huren in Nijmegen.
• Gratis parkeren in eigen parkeergarage
• Restaurant en terras met gratis WiFi
• Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
• 24/7 toegang
• Videobewaking
• Rolstoeltoegankelijk

Flexibel
Color Business Centers biedt volledig ingerichte kantoren, ideaal voor als je snel wil starten. Maar ook een kantoor zonder meubilair dat je helemaal naar eigen inzicht kunt inrichten is beschikbaar. Wij rege-len je internetaansluiting en eventueel je telefoon. Je kunt binnen een paar dagen volledig operationeel zijn. Je vult je pakket verder aan met de diensten waar jij behoefte aan hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt – dat noemen wij transparant(?) bij Color Business Centers!
Een aantal zaken hebben wij al voor je geregeld. Zoals een receptioniste, die alle ingaande en uit-gaande post regelt en je gasten ontvangt. Er zijn vergaderzalen die je per uur kunt reserveren en in bijna alle centers kun je gebruik maken van het restaurant.
De kantoren van Color Business Centers zijn ideaal voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantoor zoekt. Korte huurcontracten, korte opzegtermijnen en een inspirerende omgeving. Je kantoorruimte groeit met je mee, als jij groter wil, dan breid je uit. Mocht het onverhoopt wat kleiner moeten, dan passen we je ruimte aan.

Waar vind je Color Business Center Nijmegen?
Color Business Center Nijmegen is gevestigd in de Krayenhoff Kazerne op het Limosterrein. Dit ligt in Nijmegen-Oost op de kruising van de Gelderse laan en de Groesbeekseweg. Het stadscentrum ligt op 2 kilometer afstand. De bus stopt voor de deur, je kunt in 10 minuten op het station zijn.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Molenveldlaan 152
Postcode:
6523 RN
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Op aanvraag /m
Bouwjaar:
1905

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio