Winkelruimte Bedrijventerrein, Stadskern, Woonomge…

6603 BN Wijchen (Wijchen, GL) (1159x bekeken)

Omschrijving
Algemeen / ligging:
Ideale locatie voor detailhandel in meubelen en woninginrichting!

Multifunctioneel bedrijfsgebouw met deels detailhandelsbestemming bestaande uit showroom en kantoor met mogelijkheid om kantoorruimte(n) op de verdieping, magazijn, bedrijfsruimte of kantoor bij te huren.

De showroom is voorzien van grote winkelpuien en een verlaagd plafond. Verwarming deels middels radiatoren en deels middels luchtverwarmers welke zijn aangesloten op een CV-installatie. Verlichting middels conventionele TL-armaturen welke ter plaatse van de showroom in het systeemplafond zijn ingebouwd.

Het gebouw is ook in zijn totaal of in delen beschikbaar voor verhuur. Voor meer informatie of de brochure raadpleeg ons kantoor.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen door de nabijheid van de
N326, de A50 en de A73, met goede verbindingen richting Venlo, Arnhem en
het Duitse achterland.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens goed. Op nog geen 5 minuten loopafstand van de locatie is een bushalte aanwezig. Centraal Station Wijchen en Nijmegen evenals busstation Nijmegen- Dukenburg zijn op geringe afstand en snel bereikbaar door de aanwezige busverbinding.

Vloeroppervlakte:
No. 285 showroom: ca. 824 m²
No. 285 kantoor: ca. 53 m²

Mogelijkheid om bij te huren tegen meerprijs:
No. 285 (A) bedrijfsruimte: ca. 447 m²
No. 285 kantoorruimte op de verdieping: ca. 256 m²
No. 287 bedrijfsruimte: ca. 447 m²
No. 287 kantoor: ca. 97 m²


Er zijn diverse combinaties mogelijk in de deelverhuur, voor meer informatie raadpleeg ons kantoor.
Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
De verhuurder heeft de kennis en expertise in huis om het pand af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder. Wij vinden het belangrijk dat het bedrijfspand het afwerkingsniveau krijgt dat bij u, de gebruiker, past. We denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen die dit gebouw u kan bieden.

Parkeren:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan van het object is "Bedrijventerrein Wijchen-Oost en geeft aan bedrijfsdoeleinden voor zover deze voorkomen in categorie 3 t/m 4 van de als bijlage opgenomen Staat van bedrijfsactiviteiten en voor detailhandel in meubelen en woninginrichtingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 45.000,-- ex BTW ex servicekosten.

Servicekosten:
€ 2,50 per m² ter dekking van de dagelijkse onderhoudskosten ten behoeve van de gemeenschappelijke delen.
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs en servicekosten te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per kwartaal te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Nader vast te stellen.

Aanvaarding:
In overleg.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Wijchen
Adres:
Nieuweweg 285
Postcode:
6603 BN
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
45000 /j

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Wijchen
Prijs:
€ 45000 /j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio