Kantoorruimte Stadscentrum/dorpskern, Stadskern, S…

6511 AH Nijmegen (Nijmegen, GL) (863x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Representatieve nieuwbouw kantoorruimte (hoek-unit) met flexibele mogelijkheden gelegen op de begane grond van de Nimbus toren te in directe nabijheid van stadscentrum en NS Centraal Station van Nijmegen.

Nimbus is een aanwinst voor de Nijmeegse skyline aldus architect Martin-Paul Neys van Hoogte Twee Achitecten. Hij gaf in het ontwerp veel aandacht aan hoe de toren in de stad te zien zal zijn. Er is gekozen voor een bijzondere baksteen met kleurnuances. De raamindeling is afwisselend en de toren versmalt naar boven. De wit met blauwe bekleding op de oost- en westgevel kleurt mee met de lucht en vangt het licht van de ochtend- en avondzon. De naam verwijst naar de historische stadsnaam Nimwegen. En naar de Latijnse term voor pracht, stralenkrans of glans.

Ligging/ bereikbaarheid:
Op een toplocatie in Nijmegen heeft Talis een schitterende woontoren gerealiseerd "Nimbus". In het markante appartementengebouw bevinden zich 116 sociale huurwoningen en komt er kleinschalige commerciële bedrijfsruimte. Nimbus ligt aan de Spoorstraat, vlakbij het Kronenburgerpark, het stadscentrum en het centraal station. Vanaf de hogere verdiepingen is er een schitterend uitzicht op de stad, de Waal, de Ooipolder, Lent en in de verte Arnhem, de Heuvelrug en de Veluwe.

Vloeroppervlakte:
Begane grond ca. 77,5 m² v.v.o
Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
Casco opleveringsniveau. Hoger opleveringsniveau bespreekbaar, afhankelijk van wensen huurder. Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor.

Parkeren:
Parkeerplaats beschikbaar in goed overleg.

Bestemming:
Kantoren met ondersteunende horeca onder de volgende voorwaarden:
• de horeca-activiteit is ondergeschikt aan de hoofdactiviteit;
• de openingstijden van de horeca-activiteit zijn aangepast aan de openingstijden van de hoofdactiviteit;
• de toegang tot de horeca-activiteit is uitsluitend via die van de hoofdactiviteit, er is dus geen aparte ingang;
• er is in het pand vrij toegankelijke sanitaire ruimte;
• voor de horeca-activiteit mag geen aparte reclame worden gemaakt;
• van het totale vloeroppervlak van een een voorziening gericht op cultuur en ontspanning, kantoor, maatschappelijke voorziening of een recreatieve- en sportvoorziening (met uitzondering van een sporthal en sportveld) mag maximaal 10% aan ondersteunende horeca worden besteed;

Huurprijs:
Casco: € 120,-- per m2 per jaar VRIJ VAN BTW
Inbouwpakket*: vanaf € 130,-- per m2 per jaar VRIJ VAN BTW
*Opleveringsniveau bespreekbaar, prijs afhankelijk van wensen huurder.

Servicekosten:
Huurder sluit op eigen naam, en voor eigen risico en rekening, een contract op naam voor de levering van gas, water en elektra in het gehuurde bij een energieleverancier.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur gesteld te worden.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Spoorstraat 272
Postcode:
6511 AH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
120 /m²/j
Bouwjaar:
2015

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 120 /m²/j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio