Winkelruimte Stadscentrum/dorpskern, Stadskern, Wo…

5854 AZ Bergen (Bergen, L) (902x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Het betreft een representatieve multifunctionele casco winkelruimte van totaal ca. 347 m2 v.v.o. gelegen in centrumplan "Mosaique" te Bergen.
Deelverhuur is mogelijk vanaf 115 m2 v.v.o..
Voldoende gratis parkeergelegenheid in directe nabijheid.

Ligging:
Het object is gelegen in Nieuw Bergen, horende tot de gemeente Bergen (L). Het dorp heeft een volledig vernieuwd winkelcentrum waarin alle basisvoorzieningen aanwezig zijn met o.a. een Hema, Blokker, Action, een drietal supermarkten, twee bakkers, een slager, een groentewinkel en twee drogisterijen. Verder beschikt Nieuw Bergen over een sporthal en een bibliotheek en is er een actief verenigingsleven.
Nieuw Bergen ligt nabij de Maas en op ongeveer 15 km ten Noordoosten van Venray. Nieuw Bergen is gelegen in het natuurgebied "Maasduinen". Dit uitgestrekte natuurgebied kenmerkt zich door veel bos, heide en water. De Maas en het Leukermeer bieden volop mogelijkheden voor recreatie.
Via de A73 heeft Nieuw Bergen een uitstekende noord-zuidverbinding met o.a. Venlo en Nijmegen (op- en afritten Venray). Hierdoor zijn zowel Venlo als Nijmegen binnen 30 autominuten bereikbaar. Vanuit Venlo zorgt de A67 vervolgens voor een goede Oost-West verbinding met o.a. Eindhoven en Duitsland.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte aan de voorzijde van ca. 20 meter.

Vloeroppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt: ca. 347 m² v.v.o.
Deelverhuur is mogelijk vanaf 115 m2 v.v.o..
Het object heeft tevens een separate berging van ca. 7 m2.

* Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden alsmede inmeting op locatie, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
Het object zal in huidige staat (casco) worden opgeleverd. Het object is volledig geïsoleerd.

Parkeren:
Voldoende gratis parkeergelegenheid in directe nabijheid.

Bestemming:
Bij de gemeente Bergen valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan "Mosaique- Centrum". Op grond van artikel 4 van de planvoorschriften is de bestemming van het object: Centrum.
De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a.:
• Detailhandel en dienstverlening;
• Horecabedrijven van ten hoogste categorie 3;
Geen supermarkt toegestaan.
Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 110,- per m2 per jaar, exclusief BTW en servicekosten.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
€ 25,-- per maand, exclusief BTW.
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname afsluiting in het gehuurde van gas, water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Bergen L
Adres:
Mosaique 10
Postcode:
5854 AZ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
110 /m²/j

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Bergen
Prijs:
€ 110 /m²/j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio