Winkelruimte Stadscentrum/dorpskern, Stadskern, Wo…

6627 AL Maasbommel (West Maas en Waal, GL) (795x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Het betreft een casco detailhandelslocatie met ruim buitenterrein bestaande uit winkelruimte, magazijn, kantine en toiletvoorzieningen. De locatie beschikt tevens over een zolder, zonder vaste trap.
Het registergoed is plaatselijk bekend als Kerkstraat 4A, 6627 AL te Maasbommel en kadastraal bekend als gemeente Appeltern, sectie M, nummers 433, grootte 11 are en 50 centiare.

Ligging:
Het object is gelegen in de dorpskern van Maasbommel. Maasbommel is een plaats met stadsrechten in de gemeente Maas en Waal, in de Nederlandse provincie Gelderland. Tot 1984 hoorde Maasbommel tot de vroegere gemeente Appeltern. Maasbommel wordt meestal aangeduid als een dorp.
Maasbommel heeft een gunstige ligging ten opzichte van de grotere steden. Binnen 15 autominuten bent u in het centrum van Oss. Universiteitsstad Nijmegen bevindt zich op slechts 20 autominuten rijden.
Naast de goede bereikbaarheid naar de grote steden ligt Maasbommel aan een voormalige meander van de Maas. In de jaren '30 van de 20e eeuw zijn veel Maasbochten afgesneden en werd een nieuwe Maasbedding gegraven. De provinciegrens met Noord-Brabant werd zodanig gecorrigeerd dat deze de nieuwe bedding ging volgen. Zodoende kwam een stuk Noord-Brabant bij Gelderland. Dit werd tussen 1960 en 1980 grotendeels afgegraven ten behoeve van zandwinning. De aldus ontstane plas werd watersportgebied. Het zuidelijk deel van de meander werd deels gedempt, en werd deel gebruikt als monding voor de Burgemeester Delenkanaal naar Oss. Door dit alles kwam Maasbommel op een landtong te liggen. Op diverse locatie is het mogelijk om met het veerpont een overtocht te maken naar Noord-Brabant.

Zoals u net al heeft gelezen is de ontstane plas een watersport gebied geworden. Maasbommel heeft 3 jachthavens, namelijk WSV de Gouden Ham, Marina Hanzeland en WSV Maasbommel. De oudste vereniging van de drie is WSV De Gouden Ham, die is aangelegd bij de monding van de gouden ham. De andere twee havens zijn moderner en bieden meer ligplaatsen. Maasbommel kent ook een paar campings, zoals Het Groene Eiland dat aan het water gelegen is.

Vloeroppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt: ca. 350 m² v.v.o. * waarvan ca. 246 m² v.v.o. de huidige winkelruimte bedraagt. *exclusief zolder.
* Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden alsmede inmeting op locatie, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, leeg en ontruimd.
Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto's van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemming:
Bij de gemeente West Maas en Waal valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan "Dorpen". Op grond van artikel 10 van de planvoorschriften is de bestemming van het object: Detailhandel met functieaanduiding: Supermarkt.

De voor Detailhandel aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a.:
• Detailhandel, met uitzondering van een tuincentrum;
• Supermarkt.

Koopprijs:
€ 230.000,- k.k..

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidsstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Bijzonderheden:
Rabobank huurt pinbox op terrein. Voor meer informatie raadpleeg ons kantoor.

Aanvaarding:
In overleg.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Maasbommel
Adres:
Kerkstraat 2
Postcode:
6627 AL
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
230000 k.k.

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Maasbommel
Prijs:
€ 230000 k.k…
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio