Bouwgrond

5431 Cuijk (Cuijk, NB) (1612x bekeken)

Omschrijving
Adres:
Gildekamp ong. te Cuijk, kavel 1 en 3

Algemeen:
Nog 2 percelen bouwgrond beschikbaar van 1.802 m² en 2.719 m² met bedrijfs- en volumineuze detailhandelsbestemming en gelegen op goede locatie aan doorgaande weg op het gemengde bedrijventerrein De Beijerd en 't Riet. Deelverkoop van perceel 3 is mogelijk vanaf ca. 1.300 m².

Op kavel 2 wordt momenteel een keukenspeciaalzaak ontwikkeld en op kavel 4 zal een ontwikkeling plaatsvinden met bedrijfsunits.

Ligging:
De percelen zijn gelegen op een strategisch goede locatie op een steenworp afstand van het centrum van Cuijk en de autosnelweg A73, die Nijmegen rechtstreeks verbindt met Venlo en die een directe aansluiting heeft met de autosnelweg A77 naar Duitsland en verbindingen naar de snelwegen A50 en A67. Aan de noordzijde wordt het terrein omsloten door de Beerseweg; aan de zuidzijde door de Hapsebaan.


Informatie Bedrijventerrein:

Binnen het plangebied zijn er drie zones te onderscheiden met verschillende doeleinden:
• De strook langs de Beersebaan;
• Het middengebied;
• Zone Beersebaan;

De Gildekamp zal behoren tot Zone Beersebaan. Deze zone heeft als functie bedrijvigheid met een lage milieucategorie. In de overige zones zal het niet toegestaan zijn om detailhandel in dezelfde categorie te vestigen volgens het vigerende bestemmingsplan.

Bestemming:
Bestemmingsplan: 'bedrijventerrein Cuijk" vastgesteld op 2013-12-16 waarbij een enkel bestemming bedrijventerrein van toepassing is.

Industriële en ambachtelijke activiteiten uit de categorieën 1 en 2, hieronder vallen o.a. diverse productie- en opslagactiviteiten, aannemersbedrijven, autoreparatie en handel, diverse groothandelsbedrijven enz..

Kantooractiviteiten en kantines, uitsluitend als ondergeschikte nevenactiviteit van de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteit, waarbij geldt dat de vloeroppervlakte van een showroom maximaal 35% van het totaal bebouwde oppervlak mag zijn;

Ook zijn toegestaan detailhandel volumineus, hieronder vallen
- woonzaken, verlichtingszaken
- bouwmarkt, doe-het-zelf-zaken
- tuincentra

Voor meer informatie of lijst met bedrijfsactiviteiten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kadastrale informatie:

Kavel 1
Gemeente: Cuijk
Sectie: A
Nummers: 6152, 6163, 6157
Tezamen groot: 18 a 02 ca (1.802 m²)

Kavel 3
Gemeente: Cuijk
Sectie: A
Nummers: 6162, 6158
Tezamen groot: 27 a 19 ca (2.719 m²)

Grondprijs:
€ 75,- per m², v.o.n. exclusief BTW.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Bijzonderheden:
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijlagen: Foto's object
Kadastrale kaart
Stadsplattegrond met locatieaanduiding


Kenmerken
Soort:
Overige
Ligging:
Cuijk
Adres:
Gildekamp 0
Postcode:
5431
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
75 v.o.n.

Soort:
Overige
Plaats:
Cuijk
Prijs:
€ 75 v.o.n.
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio