Winkelruimte

6511 HK Nijmegen (Nijmegen, GL) (1006x bekeken)

Omschrijving
Algemeen:
Het betreft een representatieve monumentale winkelruimte gelegen aan de Molenstraat te Nijmegen.De winkelruimte is op de begane grond gesitueerd, De winkelruimte is zowel toegankelijk aan de voorzijde via de Molenstraat alsmede aan de achterzijde via het Karrengas.

Indeling:
Entree aan de Molenstraat, winkelruimte, kantoor/magazijn met pantry en toilet, personeelsingang aan de achterzijde lager gelegen behandelkamers/werkplaats/kantoorruimten. Tevens voorzien van opslagkelder.

Ligging:
Het object is gelegen in het kernwinkelgebied in het centrum van Nijmegen. De Molenstraat vormt samen met de Broerstraat, de Marikenstraat, de Burchtstraat en het Plein 1944 het kernwinkelgebied van Nijmegen. De Molenstraat ligt in het verlengde van de Broerstraat, de winkelruimte is gelegen op lokale A2-winkelstand. In de directe omgeving zijn enkele landelijke winkelketens, maar ook veel speciaalzaken gevestigd. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden in de omgeving gelegen

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte aan de voorzijde van ca. 5 meter.

Vloeroppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt: ca. 178 m² v.v.o.
Voor meer informatie raadpleeg de brochure.
* Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden alsmede inmeting op locatie, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
In overleg.
Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto's van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Drie parkeerplaatsen op eigen terrein. Betaald parkeren op loopafstand van de winkelruimte gelegen 'Keizer Karel' parkeergarage. Tevens betaald parkeren in de omliggende straten en op het dak van Winkelcentrum Molenpoort.

Bestemming:
De vigerende bestemming van het object betreft: 'Gemengd – 3'.
De voor 'Gemengd - 3' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• cultuur en ontspanning, detailhandel en wonen.
Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de gemeente Nijmegen of ons kantoor.

Huurprijs:
€ 45.000,-- per jaar, exclusief BTW.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Nijmegen
Adres:
Molenstraat 110
Postcode:
6511 HK
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
45000 /j

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 45000 /j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio