Kantoorruimte Bedrijventerrein

6603 BN Wijchen (Wijchen, GL) (1014x bekeken)

Omschrijving
REPRESENTATIEVE EN MULTIFUNCTIONELE KANTOORVERDIEPING OP DE 3E BOUWLAAG VAN EEN RECENT GERENOVEERD KANTOORGEBOUW.

Ruim en vrij in te delen kantoorverdieping. Genoemde huurprijs is inclusief een nader te bepalen indeling. Ruim en vrij in te delen kantoor op de derde en bovenste bouwlaag van een onlangs grootschalig geïsoleerd en gerenoveerd kantoorgebouw. De indeling zal worden afgestemd op de wensen van de huurder. Deze indeling dient multifunctioneel te zijn en is in de vermelde huurprijs begrepen.

Het pand is voorzien van moderne en energiezuinige installaties zoals luchtbehandeling met topkoeling en HF TL-Armaturen. Vermarming middels radiatoren welke zijn aangesloten op een HR CV-installatie met overwerktimer en weekeind regeling. Het gebouw is voorzien van een personenlift geschikt voor 6 personen.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen door de nabijheid van de N326, de A50 en de A73, met goede verbindingen richting Venlo, Arnhem en het Duitse achterland.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens goed. Op nog geen 5 minuten loopafstand van de locatie is een bushalte aanwezig. Centraal Station Wijchen en Nijmegen evenals busstation Nijmegen- Dukenburg zijn op geringe afstand en snel bereikbaar door de aanwezige busverbinding.

Vloeroppervlakte:
Kantoorruimte op de 2e verdieping : ca. 215 m2
Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Parkeren:
7 parkeerplaatsen op eigen terrein

Vraagprijs:
€ 21.500,-- per jaar exclusief BTW.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs en servicekosten te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per kwartaal te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW gesteld te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Bijzonderheden:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Wijchen
Adres:
Nieuweweg 273
Postcode:
6603 BN
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
21500 /j

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Wijchen
Prijs:
€ 21500 /j
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio