Winkelruimte Winkelcentrum

6641 CS Beuningen (Beuningen, GL) (1342x bekeken)

Omschrijving
Adres:
Julianaplein 45, 6641 CS te Beuningen.

Algemeen:
Op uitstekende A1-locatie gelegen winkel-/kantoorruimte in het winkelcentrum van Beuningen. Deze ruimte bevind zich deels op de begane grond en deels op de verdieping. De etage is ingericht als kantoorruimte. Omliggende trekkers zijn onder andere Blokker, ABN Amro Bank en HEMA.

Beuningen is een plaats met ruim 25.000 inwoners inclusief Weurt, Ewijk en Winssen. Iedere dinsdag van 09.00 uur tot 12.00 uur is er markt op het
Julianaplein. Daarnaast is er een actieve ondernemersvereniging die middels regelmatige acties het centrum steeds opnieuw in de belangstelling zet.

Ligging:
Per eigen vervoer is de locatie goed te bereiken. Beuningen is zeer centraal gelegen nabij de rijkswegen A15, A73 en A50.
Per openbaar vervoer is de locatie tevens goed bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand zijn diverse bushaltes gelegen welke direct in verbinding staan met Centraal Station Nijmegen.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte van ca. 5 meter.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: ca. 98 m² v.v.o.
1e verdieping: ca. 66 m² v.v.o.
Totaal: ca. 164 m² v.v.o.

Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Indeling:
Begane grond: Entree, ontvangstbalie, pantry, spreekkamer, trap naar 1e verdieping.

1e verdieping:
Open kantoorruimte, spreekkamer.

Opleveringsniveau:
Het object zal in casco-plus staat, vrij van huur en gebruik worden opgeleverd. Doch voorzien van;

- Elektra tot aan de meterkast;
- Systeemplafond met ingebouwde TL-verlichtingsarmaturen op de verdieping;
- Verwarming middels radiatoren;
- 1e verdieping deels voorzien van splitairco units;
- Lichtkoepel;
- Data en elektriciteitsbekabeling via kabelgoten.
- CV- installatie.

Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto's van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Er zijn diverse gratis parkeermogelijkheden (deels blauwe zone) in de nabije omgeving beschikbaar.

Bestemming:
De vigerende bestemming van het object betreft "Centrumdoeleinden" en is derhalve bestemd voor detailhandel en dienstverlening met baliefunctie. Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
op aanvraag

Servicekosten:
De servicekosten ten behoeve van schoonmaakkosten van de luifel en onvoorziene kosten bedragen € 108,- per jaar exclusief BTW.
Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname/afsluiting in het gehuurde van gas,
water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 optiejaren. Opzegtermijn 12 maanden. Kortere termijnen bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalen.

Aanvaarding:
Per direct.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Beuningen Gld
Adres:
Julianaplein 45
Postcode:
6641 CS
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Op aanvraag /j

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Beuningen
Prijs:
€ Op aanvraa…
Meer informatie via
Strijbosch-Thunnissen Makelaardij b.v.
(026) 355 21 00


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio