Kantoorruimte, Gorinchem

4205 AA Gorinchem (Gorinchem, ZH) (1525x bekeken)

Omschrijving
Een schitterend gelegen en zeer representatief kantoorgebouw. Dit object is goed bereikbaar en kent een zeer vriendelijke uitstraling. Het kantoorpand kenmerkt zich door bijzondere architectuur, een hoogwaardige afwerking + indeling en degelijke bouw.

Het betreft een ruim opgezette kantoorruimte verdeeld over 3 bouwlagen. De kantoorruimten en spreekkamers zijn functioneel ingedeeld en worden gescheiden met flexibele tussenwanden. De ruimten zijn voorzien van alle gemakken, wat het object tot een zeer bruikbaar en functioneel pand maakt.
Het voorzieningenniveau is hoog, er zijn dubbele toiletgroepen op elke etage, een invalidentoilet, systeemplafonds met verlichting, klimaatbeheersing d.m.v. topkoeling, vloerbedekking, kabelgoten, diverse pantry-/kantineruimten, een afsluitbare fietsenstalling en een alarmsysteem.

Het object is zeer fraai gelegen aan een doorgaande route nabij het NS-station. Vanuit het pand heeft u zich op het Kanaal van Steenenhoek en de historische stadswallen van de vestingstad.
In de nabije omgeving staan overwegend bedrijfspanden.

De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Er is een snelle verbinding met zowel de A27 (Utrecht-Breda) als de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Het NS-station met tevens buslijnen naar alle richtingen is op korte loopafstand (200 meter) gelegen. Parkeren in de onmiddellijke omgeving levert geen enkel probleem op. Bij het pand zijn in totaal 28 parkeerplaatsen gereserveerd. De parkeerplaats is beveiligd met slagboominstallatie en intercom, waar bezoekers zich kunnen melden. Eventueel zijn extra parkeerplaatsen bij te huren op het naastgelegen Q-park parkeerterrein.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Stationsweg 23-27
Postcode:
4205 AA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
125,- / m²

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 125,- / m…
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio