Winkelruimte in het centrum van Arkel, Arkel

4241 Arkel (Giessenlanden, ZH) (2369x bekeken)

Omschrijving
Flexibel ondernemen in het hart van Arkel!

In het centrum van Arkel is het nieuwbouwproject De Peperhof gerealiseerd. De Peperhof vormt het nieuwe dorpscentrum van Arkel en bevat koop- en huurwoningen en op de begane grond diverse winkelruimten. Het plan is opgezet rondom een ruim opgezet plein met goede parkeervoorzieningen welke gratis beschikbaar zijn. Inmiddels is er een supermarkt, een bakkerij en een bankfiliaal gevestigd. In het zojuist opgeleverde laatste blok zijn nog diverse winkelruimten beschikbaar.

Doordat de ruimten casco worden aangeboden is het voor iedere ondernemer mogelijk om de ruimte naar eigen wens en inzicht in te richten. De units zijn voorzien van een glazen pui met een loopdeur aan de pleinzijde en aan de achterzijde van een dubbele openslaande deur t.b.v. laden en lossen. De units worden te huur en te koop aangeboden. Er zijn units beschikbaar vanaf 47 m² oplopend tot 481 m².

Huurprijs: v.a. € 125,- per m² per jaar excl. BTW.

Koopprijs: v.a. € 176.000,- V.O.N. excl. BTW

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Arkel
Adres:
Dokter H. de Vriesplein 1-5
Postcode:
4241
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
125,- / m²

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Arkel
Prijs:
€ 125,- / m…
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio