Bedrijfs-/kantoorruimte op bedrijventerrein Paplan…

4206 CK Gorinchem (Gorinchem, ZH) (3853x bekeken)

Omschrijving
In het bijzondere complex met storage units en bedrijfsruimten zijn nog slechts een tweetal bedrijfsruimten met mogelijkheid voor kantoor voor verkoop/verhuur beschikbaar. Deze multifunctionele bedrijfsruimten zijn door koper/huurder op diverse wijzen in te richten en af te werken.

Unit B01 is een prachtige showroom kantoorlocatie met magazijnruimte. Een verdeling van 86 m² kantoor/showroom + 160 m² magazijn/bedrijfsruimte is goed te realiseren. Elke indeling is naar wens mogelijk, de totale oppervlakte van B01 bedraagt ca. 246 m².

Unit B02 is een praktisch indeelbare bedrijfsunit met kantoormogelijkheid over 2 etages. Oppervlakte bedrijfsunit: ca. 196 m², kantoormogelijkheid ca. 51 + 45 m².

De genoemde huurprijs is gebaseerd op afgebouwde staat, d.w.z. met de volgende voorzieningen:
Bedrijfsruimte:tl-verlichting, verwarming en stroomaansluitingen 220V (evt.380V) rondom
Kantoor/showroomruimte: systeemplafonds met tl-verlichting, verwarming d.m.v. radiatoren, kabelgoot met basis elektravoorziening, pantry, toiletruimte dubbel+fontein/wasbak en wanden afgewerkt met glasvliesbehang/stucwerk.

De bijzondere uitstraling geeft deze units een uniek aanzicht en bijzonder mogelijkheden. Unit B01 heeft achter de glaspartij een hoogte van maar liefst ruim 6 meter, een super eyecatcher voor een showroom- of kantoorfunctie!

Voor elke nog beschikbare unit zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar.

Het complex wordt gerealiseerd aan het eind van de zijweg vanaf de hoofdroute Papland. Bedrijventerrein Papland is het jongste bedrijventerrein van Gorinchem. In de nabije omgeving staan overwegend bedrijfspanden waarvan enkele met (inpandige) kantoorruimte.

Bedrijventerrein Papland is zeer goed bereikbaar voor vracht- en particulierverkeer. Het pand ligt op circa 2 km van de afslag Gorinchem Oost Arkel (A15). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Een bushalte ligt op ca. 100 meter afstand.

Kijk voor meer informatie in de vorm van een brochure op onze website: www.bmak.nl


Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Kantoorruimte, Showroom, Bedrijfsruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Papland 9-1a & 9-1b
Postcode:
4206 CK
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
22.750,- v.a.
Bouwjaar:
2009

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 22.750,- v…
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio