Unieke kantoor-/winkellocatie in Hartje Gorkum!, G…

4201 EC Gorinchem (Gorinchem, ZH) (4472x bekeken)

Omschrijving
In de Kelenstraat bieden wij te huur aan deze representatieve kantoor-/winkelruimte op de begane grond, met nevenruimten op de etage.

Het karakteristieke object is gelegen direct naast de Grote Markt met haar gezellige terrassen en horecagelegenheden. Ook het voormalige Stadhuis – nu het Gorcums Museum – en de Wilhelminafontein maken deel uit van dit plein.

Het pand is laatst in gebruik geweest als reisbureau en kan door zowel een detailhandels- als diensverlenende gebruiker worden gehuisvest. Op de begane grond is een goed toegankelijke ruimte van ca. 70 m², op de etages zijn nevenruimten van in totaal ca. 140 m² gelegen.
De frontbreedte bedraagt ca. 7 meter.

Het object is goed gelegen in het autoluwe, historische centrum van Gorinchem. Het A1 winkelgebied (Gasthuisstraat) ligt in het verlengde van de Kelenstraat op ca. 15 meter afstand.
De omliggende winkels hebben gebruikers als Actiesport, Belcompany, Promiss, CoolCat, Musicstore etc.

Parkeergelegenheid is er volop. Nabij het object is er parkeerterrein Groenmarkt, direct achter het oude Stadhuis. Iets verder ligt parkeergarage Kazerneplein, waar betaald parkeren geldt van ’s morgens 9.00 uur tot ’s middags 17.00 uur (koopavond 20.00 uur). Tarief € 1,- per uur, buiten genoemde tijden is het parkeren gratis. Voor ondernemers in de binnenstad is het mogelijk een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Gorinchem. Tot 11.00 uur ’s morgens is het mogelijk direct vóór het object te parkeren t.b.v. laden/lossen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons bereiken via (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Kijk voor meer aanbod op onze website: www.bmak.nl


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Kelenstraat 6-8
Postcode:
4201 EC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
18.000,- per jaar

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 18.000,- /…
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio