Bedrijfs-/kantoorruimte op bedrijventerrein Avelin…

4202 MS Gorinchem (Gorinchem, ZH) (3104x bekeken)

Omschrijving
Praktische, hoge bedrijfsruimte met kantoorruimte op de begane grond van een kleinschalig kantoorgebouw. De verhuurder is voornemens het kantoorgebouw te upgraden, waarbij de gevel een aanzien krijgt vergelijkbaar met de omliggende gebouwen. Zie bijgaande schetstekeningen. Een ideale locatie, op ca. 700 meter afstand van rijksweg A27 en op fietsafstand van het NS-station.

Bedrijfsruimte: ca. 850 m²
Magazijn: 99 m²
Kantoor: 133 m² (uit te breiden met ca. 250 m² op etage)
Kantine: 40 m²

Het pand is voorzien van tal van voorzieningen. Onder andere airco in diverse kantoorruimten, verlichting, sanitaire voorzieningen, kantine met pantry t.b.v. de werkplaats en separate pantry voor het kantoor, alarm, elektrisch bedienbare overheaddeuren, TL-lichtstraten en een uitgekiend heatersysteem waarbij de warmte tussen de geplaatste stellingen wordt geblazen. Deze stellingen zijn eventueel ter overname.

De bereikbaarheid van het object per auto is zeer goed. Het pand ligt op slechts 700 meter van afslag Avelingen vanaf rijksweg A27 (Knooppunt Gorinchem: rijksweg A15 en A27). Vanaf deze afslag zijn rijkswegen A2 en A59 tevens binnen ca. 15 respectievelijk 10 autominuten bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk goed bereikbaar. Het NS-station ligt op ca. 10 minuten fietsafstand.

Op het terrein rond het kantorencomplex is ruim voldoende parkeergelegenheid. Recent is het omliggende terrein geheel gemoderniseerd en voorzien van nieuwe bestrating en beplanting.

Kijk voor meer informatie en aanbod op onze website: www.bmak.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Avelingen West 47
Postcode:
4202 MS
Huur/koop:
Prijs:
55,- / m² v.a.

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 55,- / m²…
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio