Winkelruimte met bovenwoning en riante stadstuin, …

4201 CJ Gorinchem (Gorinchem, ZH) (2933x bekeken)

Omschrijving
Deze winkelruimte met bovengelegen woning over twee lagen is gelegen in het centrum van Gorinchem. De winkel en de bovenwoning zijn beiden toegankelijk via de winkelstraat Langendijk. Op dit moment is de winkelruimte in gebruik als kapsalon.

De winkelruimte is ruim opgezet en kan naar eigen wens worden ingedeeld. Onder de winkelruimte is een kantoor c.q. verblijfsruimte met toegang tot de riante stadstuin. Tevens is er een gewelfkelder onder het gehele object. Deze ruimte is in casco staat maar wel te gebruiken voor opslagdoeleinden. De gevel van het pand is voorzien van een grote glazen etalagepui en de woning heeft hoge karakteristieke kozijnen wat een goede mate van lichtinval genereert.

Het pand heeft op de begane grond een lange gang naar een achtergelegen kamer en dient tevens als de toegang tot de bovenwoning. De ruimte is verder voorzien van karakteristieke details, mozaïek vloertegels, hoge plafonds etc. De woning is gebouwd over twee lagen. Op de eerste verdieping zijn 2 kamers en een ruime keuken aanwezig. Op de tweede verdieping zijn eveneens 2 kamers en een badkamer aanwezig.

Voor meer informatie inzake dit object, kunt u ons bereiken op telefoonnummer: (0183) 30 40 50 of mail naar: info@bmak.nl

Kijk voor meer aanbod op onze website: www.bmak.nl


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Langendijk 84
Postcode:
4201 CJ
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
395.000,- k.k.

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 395.000,- …
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio