Kantoorunit op bedrijventerrein Papland, Gorinchem

4206 CK Gorinchem (Gorinchem, ZH) (3031x bekeken)

Omschrijving
Op het moderne bedrijventerrein Papland bieden wij te huur aan deze moderne, zelfstandige representatieve kantoorruimte over 2 lagen.

Dit object is in het vorige jaar 2009 opgeleverd. Het project kenmerkt zich door duurzaam materiaalgebruik en een nette afwerking. Het object zal vrijwel turn-key worden opgeleverd en kan desgewenst worden voorzien van huurderspecifieke voorzieningen. Bij de unit heeft de huurder de beschikking over een drietal parkeerplaatsen vóór de kantoorruimte.

Dit hoogwaardige object op bedrijventerrein Papland betreft een moderne kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen, een begane grond en eerste verdieping. De aangeboden kantoorruimte kenmerkt zich door eenzelfde afwerking en grote mate van lichtinval. Kortom: een bijzonder prettige ruimte om in te werken en cliënten welkom te heten!

De units zijn gelegen op het jonge bedrijventerrein Papland. In de omgeving is de bebouwing modern en stijlvol te noemen. Dit project ligt op ca. 5 autominuten vanaf de rijksweg A15.

Indien u informatie wenst over deze kantoorruimte en/of een afspraak wenst te maken voor een bezichtiging, dan bereikt u ons via (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Kijk voor meer aanbod op onze website: www.bmak.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Papland 19P
Postcode:
4206 CK
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
125,- / m²
Bouwjaar:
2009

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 125,- / m…
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio