Winkelruimte met bovenwoning, Gorinchem

4201 HE Gorinchem (Gorinchem, ZH) (4771x bekeken)

Omschrijving
In de historische vesting van Gorinchem gelegen winkelruimte met een bovengelegen woning. Beide objecten zijn derhalve afzonderlijk toegankelijk. De winkel ligt in het autovrije deel van de Westwagenstraat, in de onmiddellijke nabijheid van het A1 winkel-gebied. De Westwagenstraat maakt deel uit van de gezellige winkelpromenade en is goed bereikbaar voor zowel winkelend publiek als voor laad- en losverkeer.

Winkelruimte
Deze winkelruimte aan de entree van de binnenstad is gelegen op de begane grond van dit object. De ruimte heeft ruime mogelijkheden voor wat betreft de indeling. De centrale entree grenst aan de winkelstraat en is voorzien van een grote glazen etalagepui, wat een goede mate van lichtinval genereert. Aan de achterzijde van de winkel is een kleine magazijn- c.q. kantoorruimte aangebracht.

Op de eerste verdieping is een gezamenlijke hal naar de bovengelegen woning en er bevindt zich een eigen ruimte welke is voorzien van pantryblok en toiletruimte. De winkelruimte wordt in cascostaat aangeboden en is naar wens indeelbaar door de huurder.

Bovenwoning
De woning is verdeeld over twee lagen en heeft boven de tweede verdieping nog een bergingszolder. Op de begane grond van het object is de ingang gelegen aan het Geniepad. Via een spiltrap naar de gezamenlijke hal op de eerste verdieping is de woonruimte te bereiken. Op de eerste verdieping is een ruime woonkamer en een keuken aanwezig. De tweede verdieping heeft in totaal 3 slaapkamers, een badkamer, een toiletruimte en een klein balkon. Via een luik in het plafond op de overloop is een kleine bergingzolder te bereiken.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object is goed. Het pand ligt op een steenworpafstand van parkeergarage Kazerneplein. ’s Morgens vóór 11 uur mag in de Westwagenstraat geladen en gelost worden. Na 11 uur is dit gedeelte autovrij. De afslag naar rijksweg A27 ligt op ca. 5 autominuten afstand. Met het openbaar vervoer is de locatie zeer goed bereikbaar, het NS-station en bushalten zijn op korte loopafstand.

In de nabijheid van deze locatie zijn winkels/kantoren van o.a. Pearl, Wibra, Creyf’s Uitzendbureau, Unique, Troefmarkt City Supermarkt e.d. gevestigd.
De Westwagenstraat bestaat in dit gedeelte overwegend uit winkels en kantoorruimten, waarvan meerendeels met bovenwoning.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via (0183) 30 40 50 of info@bmak.nl

Kijk voor meer aanbod op onze website: www.bmak.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Winkelruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Westwagenstraat 57
Postcode:
4201 HE
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
409.000,- k.k.

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 409.000,- …
Meer informatie via
B/mak Bedrijfsmakelaars
(0183) 30 40 50


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio